Jävla skit tablåer

Just nu e jag en smula upprörd. För tillfället är jag inne i en period i mitt liv där jag inte har så jävla mkt att göra (har dock en känsla av att det snabb kommer att ändra sig med examensarbete och allt). Men just nu behöver jag lite härlig TV stimuli men nä det får jag inte. Idag sändes två program av värdeoch det var Days of our lifes och Vänner.... Annars va det helt dött.... Jag blir så jävla frustrerad....

Måste bara fråga 

Är Fråga olle ett roligt program?  Svar: NEJ
Är fråga olle ett upplysande program? Svar: NEJ

Just det!  Vad fan e då syftet med det jävla programmet....Där ligger det i tablån och tar upp prime time som skulle kunna fyllas med program av det mer värdefull karaktär. Så som Prison break, Jericho (mkt bra), Ugly Betty, Grey's Anatomy.

Jag nämde förut att det sändes två program av värde i dag, Days of our lifes och Vänner.... Såpornas såpa och ( undrar vad Marlena har för motiv till alla morden) 5 år gammla repriser.... Ja ni förstår ju själva vilken jävla nivå det har sjunkit till....

Efter allt mitt zappande hamnade jag framför programmet Eftersnack på en av SVT's två kanaler. Temat var gatumusikanter.... I panelen satt Madeleine Oom Wahlberg från Företagarföreningen Avenyn. Madeleine gillar inte att gautmusikanterna får spela fritt för det stör. På andra sidan satt Tönnes Skyman ( i härdig, rakad ,gatumusikant som brukar sitta i nordstan utanför apoteket) Tönnes gillar gatumusik. Katrin (dvs jag) ogillar Tönnes och har gjort detta i några år... Det hela började en dag när Katrin gick genom nordstan och såg Tönnes putta undan det underbara gitarrmongot  (en liten pojke som bidrar med den ljuvaste musik trotts att han inte kan varken spela gitarr eller sjunga) i alla fall blev jag så jävla upprörd....Några veckor senare när jag skulle ut (Närmare bestämt till Sticky) såg jag den ondskefulle Tönnes och gav honom ett sannignens ord....Komma och köra bort det underbara gittarmongot.....
Summa sumarium så skiter jag fullständigt i gatumusikanternas vara eller icke varande men jag ogillar skarpt Tönnes Skyman....BLÄ
Jag älskar där emot gitarr mongot och är villig att betala pengar för att se honom spela.....

Jag tackar för mig och bifogar en länk till youtube där ni kan spana in gitarrmongot

http://www.youtube.com/watch?v=kXzVQioxiko


Åldersnoja, panik och den biologiska klockan

Jaha om ca två månader och 7 dagar fyller jag 23 och jag bor fortfrande hemma.....

Ca fem månader tar jag examen och då skall man ut i arbetetslivet.....

Om ca 1 månad kommer min chef ringa och fråga om jag tänker inställa mig som trädgårdsvaktmästare på göteborgs störta kyrkogård.....

Funderar på att bli ekonomiassitent....Men det visa sig att man oftast inte anställer någon under 35 med tanke på att man vill rutinerade ekonomiassistenter...Hur fan skall JAG då få nån erfarenhet....

Jag e snart 23, min biologiska klocka tickar.....Om jag typ inte hittar en karl NU kommer jag kunna vara mormor till mina egna barn....

Tänk om jag inte får något jobb efter min utbildning så att jag om 25 år tal emot en guld klocka från göteborgs kykogårdsförvaltning....eller inom äldrevården...

URCH JAG MÅSTE NOG HA EN DRINK

Efterforkning kring mäns nakenhet

Jag ställde mig för några dagar sedan frågan omvarför män gärna klär av så kläderna i grupp. Detta visade sig vara ett ämne som berörde och intresserade många....Man ställer sig ju gärna frågan VARFÖR?

Som skapare till denna blogg kände jag mig manad att göra vissa efterforskningar. Så jag har nu varit i kontakt med en man som hävdar att han finner nöjet i att gå naken i och med att det käns lite förbjudet. Han gillar även kombinationen att ha en tröja men INGA byxor på grund av att det käns både konstigt och förbjudet och på så vis skall detta då krydda tillvaron lite extra.

Dejtade en gång en kille som ville vara rockig, han brukade spela luft gitarr till Gun's and roses naken. Detta fick jag bevitna vid ett tillfälle. Och det jag då känner att jag inte riktigt kan relatera till e den lilla gynnaren mellan benen som i denna konsert sväng både hit och dit. Min gamla vän Bullen en gång sa att slaka snoppar är det värsta som finns och även om jag kanske inte vill påpeka att jag fullständigt håller med ( nån funktion fyller dom väl för mannen ) så måste jag nog ändå säga att den friktion som uppstår inte här specielt gynnsam, det ser ju något löjligt ut.

Har ni några vidare teorier om detta lämna då gärna en kommentar....

image8

Vill även påpeka att jag själv anser att jag inte på något sätt är perveterad, utan denna bild finns här ändast för att styrka min teori.

Ha de gött (om ni kan med tanke på bilden)

Förslag på att kanalisera ångest och frustration

Någon gång ibland kan det ju vara så att man känner både ångest och frustration. Just nu sitter jag tillexempel med en hemtenta och det går väl så där, det är bara så seeegt.... Men ångest och frustration kan uppstå vid andra tillfälle här i livet tillexempel om man har tvingats att umgås med en minus människa. En sån där person som äter upp en själ inne från och ut. Eller om man tillexmpel jobbar i butik och möter en jobbig kund. Men uppfinningsrik som jag egentligen inte är har jag ändå kommit på några sätt som får ångesten att skingras.
För att dessa tips skall fungera måste du ha dos med humor och jävligt mycke inlevelse.....Du bör kanske heller inte utöva dessa avstressande övningar framför folk....

Tips 1 : Säl dansen. Sätt dig ner på en stol, lyft upp armarna så att armbågarna pekar ner mot golvet. Böj fingrarna i en båge och vinkla händerna lättbakåt. Slås sedan ihop handlederna och låt som en säl..... För att få det bästa ljudet, skut ut hakan alá underbett och jobba på fram ett nasalt ljud som ändå bottnar sig i maggropen.

Tips 2: Duscha på huk.Klä av dig kläderna ställ dig i duschen eventuellt badkar går ner i huk ställning. Duscha sedan som vanligt. (patent tillhör Spetz)

Tips 3: Dunka huvudet i väggen: Ställ dig med tårna intill golvlisten och börja headbanga.

Jag lovar er att dessa tips kommer skingra era tankar.... Tips två och tre kan hjälpa genom att faktiskt bara tänka sig i genom processen.

image6



Lycka Till!

Män och deras förhållande till nakenhet...

Jag har nu under en tid grunnat ganska mycket på män och hur de förhåller sig till nakenhet i grupp med andra män.
Det är så här att min vän Fidde Ladde har en pojkvän som spelar fotboll och när dom då träffas inom laget händer det mer än sällan att dom klär av sig nakna och utövar vissa aktiviteter. Det kan tillexempel vara brottning i snön, NAKNA.
Och nu i höstas när det var avslutning för säsongen så åkte hela laget i väg till ett hotell och framåt små timmarna när laget hade konsumerat en mängd alkohol drog det sig tillbaka till sina rum. Väl på rummen införde de ett naken rum, och för att överhuvudtaget få komma in i rummet var man tvungen att klä av sig naken. Där satt dom sedan inne på rummen NAKNA rökte, drack och hade de trevligt. Tre killar tog en gemensam power nap, sked , NAKNA.

Jag har även dissuterat detta ämnet med en kille i min klass och han har bekräftat detta fenomen. Det är nämligen så att han och hans manliga vänner brukar arrangera naken middagar där det ändast klar sig i förkläde.

Under förra året satte Kalmar FF ihop en lite film om just hur det är att vara Kalmar FF och vad jag har förstått så fins det även här ett x antal scener där det inte är helt påklätt.

Jag måste fråga :VARFÖR?

Om ni har någon teori om detta lämna då gärna en kommentar

I Do

Ville bara ta tillfället i akt att informera om tre män (mina män så don´t pill). Har för avsikt att gifta mig med någon av dessa, men för att det skall bli rättvist får vi köra först till kvarn systemet.


image3

Man Nr 1 Andreas Isaksson
Precis som Lagerbäck, så är du mitt förstahandsval
Ordet Mumma beskriver hela dig mycket väl.

image4

Man Nr 2 James Masters
Denna bild behöver väl egentligen inte kommenteras den har och säger allt....

image5

Man Nr 3 Adam Brody

O.M.G (Oh My God) jag kan inte andas, jag får igen luft......


En väldigt gammal tant i en ung kvinnas kropp

Jag känner att det är dags för mig att bekänna en sak. I mig bor det en väldigt gammal tant.
Detta ger sig till känna på diverse olika vis. Jag uppskattar att lösa korsord, jag är oerhört förstjust i att power napa, men här skall tilläggas att jag egentligen inte alls power napar. En power nap skall väl vara runt 20 minuter lång men min brukar landa på 1 till 1½ timma. Med andra ord en tupplur alá Märtha 78. I och med att jag uppskattar ett gott korsord i mellan åt drar jag mig inte alls för att tillexempel köpa tidningar som Hemmets journal eller Allers. Och när vi hade en myrinvation för två sommrar sen (kneppigt jag bor på 3:e våning) så fann jag till min glädje lösningen i just Hemmets Journal. Knepet var att strö ut kanel i deras stigar. Värme är också något som uppskattas. Till min mammas stora fasa känns det inte alls främmande för mig att köpa en el- värmedyna till sängen. Vidare påpekar jag gärna om det drar och har heller inga problem med att tala om mina matsmältningsproblem.

Men min ålderdom yttrar sin nog främst i mitt sätta att tal. Männsikor i min omgivning har vid ett X antal gånger påpekat att jag uttrycker mig som en gammal kärring.

Men ibland kan även jag tycka att det går lite förlångt och det är i tillfallen där jag blir skrämd. Om någon tillexempel smyger upp bakom en i tvättstugan eller liknande. Det som sker är att jag helt enkelt vände mig till högre makter.
För att exempelifiera så kan jag berätta om dagens incedent som inträffade efter att jag hade varit ute och gått med Pursska. Jag var påväg in i min trappuppgång och av någon anledning såg jag inte genom glassdörren att det stod två karlar innan för dörren. När jag sedan öppnar dörren och praktiskt taget för en mansbringa rak i ansiktet blir jag något skrämmd och säger: - Ohh Jeeesus, i falsett.
Pinsamt då detta tyvärr va en bekants bekant.
Ett annat tillfälle som styrker min benägenhet att tillkalla högremakter inträffade för några år sedan när jag, Pursska och hennes karl Timmy va ute och åkte fyrhjuling. Pursska körde en och Timmy körde en med mig där bak. När vi kom till en backe klarade inte fyrhjulingen av vår gemensamma tyngd och stegrar sig. Jag glider sakta men bestämt bakåt och i fallet säger jag något i stil med: - Herre Jeeesus och hans skymningar, duns. Min breda men platta röv landar på marken.
Varför kan inte jag bara uttrycka mig som normalt folk?

image2


Jag får la trösta mig med att det rymms ganska mycket vishet i min föråldrade själ.....

TE & FILS nya bravader

Efter en komentar från min kära vän Pursska (även kallad Lane), där hon uttrykligen skrev att hon ville höra mer om TE & FIL kommer jag att berätta ännu en san historia om denna unga herre. Tyvärr blir detta det sista inlägget då jag insåg ganska snabbt att denna gråa fyrkant inte var något för mig och inte vet något mer om TE & FILS bravader.

Nåväl jag träffade som sagt TE & FIL under min gymnasie tid och vid ett tillfälle bjöd jag hem honom till Bullen på lite partaj. Det var Jag Shennyt, Bullen och jag tror även att lilla fimpen Milton kunde varit med på ett hörn. Vi hade redan förtärt en del förfriskande drycker när den gråa lilla fyrkanten till TE & FIL ringde på dörren. Men sig hade han en liten mystisk ryggsäck som det skulle visa sig att han förvarde diverse olika sorters gotter i. Bland annat ett tetrapak golden gate som den snåle TE & FIL höll maniskt i utan att bjuda. Han till och med tog med sig dom två sista centilitrarna han inte drack upp hem.
Vi alla plcerade oss i vardagsrummet och inledningsvis tvingade vi den något bortkomne TE & FIL att ringa till Bullens ex för att få hans kompis nr då Bullen fattat intresse för denna man ( Detta skulle sedan visa sig vara ett misstag då han hade problem med svettkörtlarna) När vi väl hade fått ditt den svettige vännen och jag hade gjort diverse liknelser mellan honom om min jobbar kompis som är så vitsig att man bara vill suga av honom ( Jag va full så det är ursäktat) försvann TE & FIL mystiskt ut i kök. Med tankte den uppsluppna stämning som hör partaj till tänkte vi inte så mycket mer på det... Förens det började osa och lukta skrämmande mycket bränt från köket. Samtliga på det lilla partajet rusar ut och finner där en nervös TE & FIL  som hävdar att han minsann inte har något  att göra med den rök och lukt som sprigt sig i lägenhet trots att ha vädrade ivrigt samt att micron var helt sotig. SÄKERT....  Som sagt så var det ju partaj och kalas och när vi hade försäktat oss om att det inget brann återgick vi till att förtära våra alkohol haltiga drycker, förutom TE & FIL han dog sin lilla golden gate och sin mystiska ryggsäck och sprang hem....
I dagsljuet morgonen efter insåg vi vad som hade hänt i kök under TE & FILS välde.  Ute på gräsmattan låg en förkolnad popcorn påse. Nyfikna som vi var hämtade vi denna och undersökte den.
Följande slutsats kunde vi dra:
TE & FIL fick väl ett infall av givmildhet när han blev bjuden på partaj hemma hos Bullen och slängde med en påse micropop (den kan även vara så att detta va TE & FILS ända party trick) och för att överaska oss alla smög han ut i köket för att popa denna. Men exalterad som han troligtvis var över sin kreativa idé råkade han placera popcorn påsen på fel håll. Vilket får tragiska följder i och med att den tar eld. TE & FIL tänker inte klart utan istället för att slänga den i diskhon och spola vatten på den öppnar han fönstret och hystar ut den brinnade popcorn påsen i en vacker båge. TE & FIL ser sig besegrad och kränkt av popcorn påsen och tycker att det är pinsamt att erkänna för oss flickor och svettpärlan vad han hade gjort så i stället sprang han med svansen mellan bena hem.
Stackars TE & FIL så goda avsikter men ett sånt uselt slut.....



Retards på Spraydate

Har nu i ca ett år haft en sida på spraydate. Man måste ju prova detta med nätdejtning.
Hitills har det väl gått så där. En katastrofal dejt med en kaffeberoende ekonominörd.... Dejten ägderum på universeum. Ni som har varit där vet ju att byggnaden är fylld med ett X antal svängdörrar och varge gång vi passerade en svängdörr så gick min dejt för sakta så att han fick dörren i ryggen och flög in med ansiktet in i dörren framför. Sen hadde människan mage och stå och oja sig: - Aj aj min fot. Jag som inte kan hantera sådan situationer började intensivt studera ett informationsblad om markrill. Jag menar vad fan trodden han att jag skulle ge mig in i hans patetiska och fruktansvärt osexiga självömkande fars. Kanske låna ut min axel som stöd. Fan heller se till att gå ordentligt istället.

Nu när jag tänker efter lite så minns jag faktiskt en liknade händelse som inträffade under min gymnasietid. Jag hade då träffat en kille på sticky, vi kan kalla han för TE & FIL. (av den anledningen att han kunde ha hetat så) I alla fall jag och TE & FIL hade hånglat lite smått på sticky.  Jag trodde då att han var ett litet brat barn som verkade intressant (har altid haft en skev inställning till brats) i alla fall så bytte vi nummer och efter påtryckningar från bullen och schennyt mina gymnasievänner så hörde jag av mig till honom och han hänngde med oss ut en kväll. När jag fick se TE & FIL igen insåg jag att det inte alls va något brat barn utan en ganska lite kille som var vegitarian (dvs hudtyp askgår) och gick klädd i marwin tröjorn från år 1997. Högsta önskan för TE & FIL var att bli ingengör och läsa vis Chalmers och detta intresserade mig då Saidas (om ni kommer ihåg henne, tjock synsk tant som satte i TV och berättade för folk vad dom kunde hitta sina borttappade fiskespö) bro, Uno i en liten sians  talat om för mig att jag skall gifta mig med en ingengör, så jag gav TE & FIL en chans.
Om jag minns det rätt så hade vi varit och festat på den otroligt sunkiga krogen sejdeln i majorna (man måste dock bara älska den pågrund av dess namn som den fått med anledninga av alla sejdlar i olika utformningar som hänger i taket) och jag antar att vi traskade genom majorna på väg hem till bullen. Helt plötsligt snavar TE & FIL över en trottoarkant, som jag har nämt tidigare kan jag inte hantera sådana här situationer så jag fortsatte att vandra, men efter ett tag inser jag att ingen följer efter mig så med tunga ben och ett något förbannat ansiktsuttryck tvingas jag gå tillbax. Där ligger TE & FIL på marken och åmar och hulkar om vart annat,  Schennyt och gapskrattar stående vid sidan om och Bullen ligger på marken och masserar den lätt stukna foten med nyväkta moders kännslor. Perosnligen är jag mest förbannad och då främst på bullen för att hon uppmuntrar detta beteendet. Jag frågar väl lite surt om vi kan tänkas gå vidare men då börjar TE & FIL yla om hans förstörda fotbolls kärriär.....

Fattar inte varför män i mitt sällskap inte kan hålla bena i styr.

Syftet med detta lilla inlägg var egentligen inte att berätta om TE & FIL utan att visa upp ett litet mejl som jag fick i min inbox på spraydate här om dan. Detta mail belyser verkligen vilka cirkus freaks som utgör majoritet på spraydate. Histotien bakom detta mail var att mannen i fråga hadde frågat mig om det fanns intressse för mysiga och diskreta träffa, jag kände omgående CP vibrationer men var ändå tvungen att fråga vad det inbar med diskreta träffar Jag fick följande svar:

Ja du, jag menar att man smyger lite med det, att inte ALLA behöver få veta osv, jag vill helst inte använda kondom heller, jag är 100% ren har aldrig haft någon könssjukdom, hur är det med dig?? Vi kan träffas och ha sex i min bil, ute i skogen eller så....

Jag kände att jag inte kunde missa ett sådanr tillfälle att få vara brutalt ärlig så jag citerade spetz och skrev:

Du är störd på riktigt!

Det är stunder som denna man förlorar allt hopp...... I

Den nya accessoaren - Barn?

Hej

Efter många om och men har jag nu äntligen skaffat mig en blogg.
Behovet att blogga uppstod i afton när jag satt och löka i min soffa och zappade fram det nya programmet "I huvudet på Gynning med" temat Barn - Vad fan är grejen? Och det kan ju jag som 22 årig singel och student relatera till. När vart jag mig än vänder ser en lycklig jävla tvåsammet med en färsk unge i centrum? Finns det ett annan verklighet?
I programmet som jag måste säga att jag uppskatta till 100 % belystes fenomenet barn och att skaffa barn i olika synvinklar. Blanda annat lånade Gynning ett litet barn som hon sedan så käckt, pimpade genom att klä det i diverse olika klädesplagg för runt 1000:- lappen styck. Hon ville nämligen att hon och hennes låtsas son skulle matcha...
Men what the fuck när i helvete gick barn från att vara barn till hippa jävla accessoarer? Troligtvis i samband med att Victoria Beckham bytte ut veckans Prada mot Brooklyn eller någon utav hennes senare avkommor.
Bröderna Schulman hade även några härliga inlägg (två bröder jag fått nyvunnen respekt för, innan tyckte jag att de var uppblåsta Stureplans nördar och det är nog i och för sig jävligt sant men va fan det kan uppenbarligen finnas både vett och charm trots det) i all fall Calle Schulman menade på att föräldraskap inger en viss respekt och det är ju jävligt sant och att denna respekt då skulle skapa en roll för en person som skaffar barn, man blir någons mamma eller pappa. Och precis som att skaffa barn för ha en cool asseccoar så anser jag detta vara så jävla fel, för att kunna ge ett barn ett gott liv så tror jag att man måste känna att man varit någon innan män trädde in i rollen som mamma eller pappa. Och där kommer den härliga frågan om självkänsla in.....

Gällande det här med trendiga och dyra kläder till barn blev jag helt plötsligt kluven. Jag har alltid tyckt att det varit absurt även att kändisar klär sina barn med dyra kläder, jag menar dom kommer ju ändå bara att bli leriga eller nerspydda och framför allt snabbt urväxta. Då finns det väl bättre saker att lägga pengarna på - välgörenhet. Men som kändis har man väl ett rykte att leva upp till så jag antar att det kanske någonstans är förståligt varför de handlar som det gör. Och detta är troligtvis inget jag egentligen kommer att behöva oroa mig för då jag nog inte kommer att bli ekonomisk oberoende.
En sak e ju säker om jag någon gång får barn kommer jag inte lägga 700 kronor på en mössa utan snarare en wonder bra till mig själv för att rymma från verkligheten där mina taxöron till bröst kommer att regera. Det om nått är väl välgörenhet....
Och fram tills dess att jag får egna barn kommer jag i härdigt ge mig in i nya galna lekar och njuta av de underbara barn som mina nära och kära har lyckats klämma ut.....Samtidigt som jag sedan kan lämna de små liven och njuta av att jag endast behöver ansvar för mig själv och det skall jag nog snarast fira med en brakfylla. Det är min verklighet....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0