En tråkig dag!!!

Godkväll kära läsare.

Idag har jag och Pursska diskuterar blogg diskretion. Ett otroligt knepigt ämne. Vart går gränserna. Jag har en personlig avsky till att hänga ut sitt eller någon annans liv på forum som fejjan eller i en blogg. Ändå lyckas jag. Här om dan  hängde jag ut en vän här på min blogg på ett ganska obehagligt sätt vilket jag är ledsen för. Jag passerad den näst intill hårfina gränsen med feta marginaler.

Men jag undrar egentligen vad gränsen går? Min vän Pursska kan inte en skämta lite lätt i all oskyldighet om en korv tjorre utan att bli hotad med att stämmas för förtal. Nån stans måste ju ändå folk se humorn i det hela.
Sen skall man väl inte ta det här med stämmning på för stort allvar, jag menar skulle det va så jävla lätt att stämma en bloggar skulle väl Katrin föredetta Shulman inte annat än bli stämd. 

Det är alltid nån liten tråkig mupp fan som skall sitta och ta åt sig.

För att citera Björn Gustafsson " Om man skämtar om att man har våldtagit en kanelsnäcka så är det någon som blir upprörd för dom har bakat en kanalsnäcka".

Vad tycker ni?

Vidare kan jag informera om att Herberts lik har hittats. Det hela va en drunknings olycka alternativt självmord det vet man inte. Men han återfans i alla fall in min blomstervas flytandes omkring vilket.

Med tanke på att jag har haft en tråkig dag så har jag kommit på vad mina nio porrfilmer skäll heta. (Jag skall regissera inte agera)
Härliga hetrosexuella I  II III
Behagliga Bögar I II III
Fräcka Flator I II III

Det blir nog ganska bra, då är det ju katigoriserat från början.

Rip Herbet! Välkommen Vejron och Hej då Vejron

Jag byter husdjur som andra byter underkläder.
 Det tog inte lång tid innan Herbert självdog alternativt flytta ut (har inte hittat Herberts lik så jag kan inte med säkerthet säga att han är död).

I samma ögonblick som Herbert försvann gjorde Vejron entré. Är rädd för att jag skymta Vejron för nån vecka sedan men har sedan dess försökt förtränga han. Men så under Fredags sömnlösa natt gick det inte att förneka han existens. Vejron bor under mitt badkar är avlång, grå blå med ett vist skimmer i huden eller ja snarer skalet. Vejron är ytterst obehaglig då jag inte lunde urskilja ett ansikte utan han är mer som en blågrå avlång klump som slingrar sig fram. Vejron är eller rättare sagt var en silverfisk.  Grinigheten över att jag inte kunde sova övergick i ursinne när jag såg Vejron springa mållöst omkring på badrumsgolvet. Jag avrättade han snabbt med en toarulle och bra var väl de, ingen idé att försöka låta den djävulen självdö. Läste på nätet att det blir upp till åtta år. Plus att de lägger hundra ägg om året. Under vejrons livstid skulle han med andra ord ha kunnat avlat fram 800 barn om dom i sin tur skulle börja avla blir det en jävla massa äckel.

Låt ponera att vejron ändå var själv så kommer det väl ändå 10 -15 st till hans begravning och dom kanske tycker att det är trevligt är hos mig så de stannar. Nä ursch det blir att ringa skadedjurs tjoflöjtet imorn bitti. Ska försöka få hit nån som kan kontrollera ifall jag ha mögel där inne oxå tycker det luktar unket.

over and out 


En trafik kamelont

God eftermiddag

Jag har ju ställt av mitt körkort förtillfället då jag inte längre har tillgång till bil i samma uttrsäckning. Men jag ger mig ut i trafiken i alla fall. Vilket är förenat men livsfara. Jag är en urusel cyklist. Donna som min cyklel heter är snabb som tusan, vilket gör det hela mkt mer farligare. Jag har som cyklist ingen anning om vart jag skall, får eller bör cycklar. Så jag cyklar lite som jag vill. Härom dan kom jag på mig själv cykla på fel sida av cykelvägen. En annan cyklist irriterade sig troligtvis på min hastighet (trots att jag tyckte att det gick i en lagom fart) och bestämde sig att köra om mig. I och med att jag cyklade på fel sida så fick han köra om mig i inner filen i en sekund senare bestämde jag mig att svänga åt vänster och vi va väl millimetarar i från att krocka.

En anna sak som är intressant med cyklist Kuttran kontra bilist Kuttran är att när jag befinner mig på Donna så hatar jag alla bilister. Följande tanke kan tänkas i mitt huvud. - Satans jävla bilister ,era jävla miljö förstörare och fetbollar ni är till och med så jävla lata att ni orkar flytta foten från gasen till bromsen. Ser ni inte att jag skall fram här! Men bromsa för fan  och visa lite ödmjukhet till den som FAKTISKT tänker på miljön.

Medan bilist Kuttran tänker: - Eran satans jävla cykel nördar. Bara för ni e så förbanat flåshurtig och har ett livslångt medlemskap i frilufsfrämajandet så betyder inte det att ni skall cykla på gator. Håller er till era förbannade cykelstigar. Fula är ni när ni tecknar  med era hände "jag skall till höger, jag skall till vänster'' I helvete heller tio meter rakt upp e vad ni ska.

over and out


Efraim flyttade ut men in kom Herbert

Ja som sagt har vi ju redan konstatertat att jag är väldens mest sämsta bloggare så jag behöver väl inte kommentera min frånvaro.

Angåenede Efraim min elaka hus tomte kan jag säga att han aldrig någon sin exiterat. I själva verket blev jag dement och glömde hela rasket i affärn plus ett paket ägg som jag inte ens reflekterat över.

Men nu har jag fått nytt sälskap i min lägenhet. Han heter Herbert och är inte min vän. Herbert är mycket gammal och mkt fet av arten spyfluga. Åldern och fettman har tagit ut sin rätt och gör att Herbert är mycket slö men ack så ettrig. Herbert har tre favorit ställen.

1, Cirkulerandes över min mat i köket, gärna vid tillagnings tid.
2, En cm övanför mitt ansikte när jag skall sova
3, Cirkulerandes i mina lampor på full gas vilket gör att Herbert låter oehört mycket.

Tro nu inte att jag inte försökt att avliva Herbert. Angrep odågan med en hushålls rulle häromdan. Men trotts Herberts fetma och slöhet så lyckades han överlista mig genom att gömma sig bakom elementet.
Då insåg jag att det är bättre att låta Herbert själv dö. Så fram tills den dan kommer har jag bestämmt mig att gilla läget. Så nu är det jag och Herbert som huserar på  Jungmansgatan, Alingsås, Sweden.  

RSS 2.0