En jobbig jävel

Kommer ni ihåg den där jobbige jäveln som alla i princip hade i sin klass på grundskolan. I 7,8 och 9 B var vi ganska skonade men i C fanns en sådan. För att inte ta tala om i årskursen under oss. Viktigt Pettrarna som fjäskade för lärare var över ambitiösa och inte visste hur man roade sig på RIKTIGT. Mes töntarna som kunde påminna om prov och inlämningar som vi andra normala naivt hoppats på att läraren glömt. Så jävla irriterande.


Jag gillar mitt land och det bär mig i mot att kritisera det men det finns ju uppenbarligen vissa katastrofalt stora missar här och därför skall nu staten för sin beskärda del av den stora sleven. Vi pratar om rätts Sverige där den svenska messigheten alltid har varit i fokus för i Sverige är inte livstidsfängelse, livstidsfängelse utan fängelsestraff utan tidsbestämmelser. Efter tio år kan man söka om att få sitt straff omvandlat till ett tidsbestämt straff. Måhända att det är en skröna men jag tror att svenska interner har det ganska bra på de svenska fängelserna det ser i alla fall inte ut som i Prison Break.


Sverige är ju lamt på att dela ut straff det vet vi ju. När en av mina gamla vänner va med om det värsta brott som i alla fall jag kan tänka mig fick hon 30 000:-  i skadestånd. När en man i Alingsås hög som ett hus kör på och dödar ett barn får han sitta i fängelse i ca 1 år. När en 18 åring kille, läs myndig, knivhugger en man till döds döms han till sluten ungdomsvård i 3 år.


 Men när det kommer till fildelning då skall staten minsann sätta ner foten, MARKERA, statuera ett exempel. Då kommer viktigpetter andan fram. Att fälla hjärnorna bakom Pirate Bay till ett års fängelse och ett skadestånd på ca 30 miljoner är för mig ett SKÄMT och stort misstag. Jag anser att det är ett skämt att ge människor som förespråkar tekniska framsteg samma dom som en man som hög som ett hus kör ihjäl ett barn. Att ge män som erbjuder en service som brukas och accepteras 25 miljoner användare ge 30 miljoner kronor i skadestånd 100 gånger så mycket än vad min gamla vän fick.


Personligen tycker jag inte att man har satt ner foten, markerat eller statuerat ett exempel jag tycker där i mot att man har visat att levande människor inte är ovärderliga som jag tidigare trott utan att pengar värderas högre och så skall det i fortsättningen också vara.  


Denna dom är ett hån mot de som faktiskt har blivit utsatta för ett RIKTIGT brott och jag är grymt besviken...


Och finns de nu några mupphuvuden där ute som tycker att jag gör orimliga jämförelser och menar på att; - Så kan man inte säga! Kan jag bara säga att jag hade inga som helst svårigheter med att sätta samman denna text det gick jätte bra. Så man kan visst säga så.

   


Gött sagt

- Man gör inga mål från utvisningsbåset.


                                                      Rolle Stoltz

En ode till Dregen eller något i den stilen

Måhända att det är våren i luften som får mig att skena iväg som en häst på grönbete. Men som en pubertal och finnig pojk med en bunt fib aktuellt under madrassen eller som en hon hund som löper. SÅN BLI JAG NÄR JAG FÅR SE DREGEN! Denna rock fantast får mig att vilja göra det mest snuskiga och smutsiga grejer. Jag är öppen och villig för alla förslag som skulle kunna komma ur den ack så sexiga lilla man. Med sitt toviga svarta härliga hår sina smutsiga percingar och sin alldelse underbara stil vill jag precis som en gammal adelsdam som precis fått sin första orgasm passera alla gränser. 

 

Konste att sänka en vinare

I sann carl shulman anda skall jag för första gången fylle blogga... Det började Hemma hos mig men en flaska guntrum vidare tog vid det till lill pattes där han som en gång hade en smeknamn som rimmar på balle fanns. Efter det kom vi till bryggaren där satt det två män som jag lätt kunde tänka mig att dra över i alla fall den yngre versionen på 33. Därefter drog vi till singel och nöjd (vi är = med purrska och jag) där fanns det en i målad figur från en målar bok man hade som barn, som på avstånd ville dra över mig. Men i och med att jag inte va intresserad utan hade ögonen på den yngre versionen på 33 som följt efter, va ja tacksam att han bara ville göra det med mig på  just avstånd. Efter en flarra, en cider ett glas vin och en vit ryss försökte jag intala mig själv att jag va nykter. NOT!Vidare drog vi till torget där vi mötte upp han som förut hade ett smek namn som rimma på balle vi åt lite mat och sen drog vi hem. En bilfärd i mina gamla dars tecken, jag överlevde fast bara precis som då nästan. Då hade jag tyckte att det va spännande nu tyckte jag det var skämmande. Positivt var dock bumbibjörns themet. Skillnaden är dock att jag utan några som helst hämningar kunde sjunga med.
Det e fan gött och blir gammal ändå!

Så två glas mjölk och en alvedon sen skall jag nog va fit för fight imörn igen!

Kuttran aka McGyver fixar allt med nagelsax

Nu hände det igen. Det som inte får hända när man lever i ett renoverings obejkt. Sen i höstas, tidigt i höstas, har jag levt utan fasta dörrhandtag på mina dörrar. Anledningen till detta är simpel, dom gamla dörrhandtagen är helt enkelt fula och jag har varit på jakt efter nya fina i över ett halvår. Dörrhandtagen har dock varit det där projektet som fallit i glömska. Ja jag ska ta tag i mina dörrhandag. Plugga, spackla, måla och monter ditt nya fina hantag. Människor som kommer hem till mig tittar på mina handtag med suspekt min och tycker dom e obehagliga. Det är bara för att dom inte lärt sig tekniken. Man får tillexempel inte handtaget i handen om man vinklar det neråt samtidigt som man öppnar dörrarna. Samt har man bara ett handtag på insidan av dörren så behöver man inget lås får då går det nämligen inte att öppna från utsidan så vitt man inte hämtar ett annat. Men idag bet min lathet mig i röven för andra gången. I höstas nån gång blev det således en miss i min lilla geniala plan av någon anledning fans det helt plötsligt inget handtag på insidan av min sovrums dörr och ve och fasa dörren va stängd. Mobilen och min telefon låg givetvis någon annan stans i lägenheten. Men som tur va hade jag min data i sovrumet. Och som tur va kan man även sms från mitt bredband så mamma fick sätta sig i bilen och åka hit mer eller mindre mitt i natten och släppa ut mig. Jag va inlåst i närmare en timme för jag försökte med näbbar och klor att komma ut den gången utan resultat. Det va lönlöst. Sen den dagen har varit väldigt noga med att först och främst aldrig stänga dörrarna helt om jag är själv. Samt att alltid ha ett handtag på insidan.

Men efter mina underbara brorsbarn tyckt att de var roligt att placera om mina handtag har det sen  helgen rådit anarki i handtagsvärlden och såled blev jag nu instängd i ca 15 min.
Jag skulle ju bara duscha tvaga mig ren och inte ville jag att det skulle dra från hallen så jag stängde dörren. Duscha torka mig och så, så skulle jag gå ut. Men - Va inget handtag? Och dörren e helt stängd, fan oxå. Panik jag kommer inte komma ut och vem kommer sakna mig ingen, inte förens lördag kväll när jag skall jobba kl 4.  Mer än 48 timmar utan mat och rena kläder. Tur va ju i alla fall att jag hade fri tillgång till att kissa och bajsa samt vatten i mängder. Så e det det jag skall göra i 48 timmar kissa, bajsa och dricka vatten. Nä vad skulle McGyver gjort han skulle ju inte gett upp i alla fall så vad har jag för verktyg. Puder borste, rouge borste, tandborste. Fitta inget funkar skall jag börja ropa på hjälp. - Nä det e pinsamt (så jävla svenskt) Nä jag måste ju ha några fler verktyg, pincett, ögonfransbörjare avlopps propp. Satan om jag baknar lite lätt på dörren det kanske går. Nähä mer vertyg tandborsten igen, vänta nagelssax i tång modell. Fan inte det heller jo men vi gör ett försök till, åt det hållet då och ja sweet freedom. I BEEN LOOKIN FOR FREEDOM...SINCE I WAS LOOCKED IN MY OWN BATHROOM. 



Saker vi kvinnor absolut inte skulle göra när vi är intresserade av en kille/man

  • Vi skulle inte skolka från skolan för att stå och lurka i bakom en buske en halv dag bara för at se hur mannen i fråga susar förbi i sin ljusblåa VOLVO 240.

  •  Vi skulle inte heller ta extra pass på jobbet bara för att det då kan verka mer naturligt att stöta ihop med förälskelsen.

  • Vi skulle inte heller lägga om en hel dagsrutin för att i stället gå och handla på den tid punkt det verkar mest troligt att HAN handlar.

  • Vi skulle inte köra omvägar till jobbet för att se om HAN är på sitt jobb.

  • Vi skulle absolut inte låna en hund för att få godtagbara ursäkter för att gå förbi ett speciellt hus där det bor någon speciell.

  •  Vi skulle inte googla han

  • Vi skulle inte heller kolla upp honom på facebook

  •  Och vi skulle absolut inte kolla upp någon vi fattat intresse för på eniro.

Så vi kvinnor är fullt normala


RSS 2.0