Efraim klåfinger har flyttat in


Bestämde mig för en lugn fredag kväll framför Idol med chip och dip. (Inte igår har varit super trött på det) Traskade iväg dom tre cm jag har till Maxi. Inhandlade samtliga varor plus middagsmat för morgondagen, snitsel.

Jag använder mig av själv scannings systemet på maxi och vet med andra ord va jag stoppar ner i min påse. Väl framme vid kassan blir det avstämning. Mina varor blir avstämda allt stämde och jag packade ner ALLT. Kommer hem ställer kassen på diskbänken går in i vardagsrummet det jag för en monolog med en viss herr mazarin på msn. Fastnar där en stund, hinner även skriva föregående innlägg gällande mig och Marianne.

Går sedan ut i köket för att packa upp mina varor samt för att bereda min dip. Packar upp varorna reflekterar över att köttet va så billigt och ägnar även en tanke över varför det är en hamburgare på U.S orginal dippen. Allt är undan plockat förutom gräddfil chip och dip. Häller upp Gräddfil i skålen, vänder mig om för att ta ut chilisås ur kylen (brukar ha det och piffa till dippen lite) kommer på att jag använde det sista härom dan. -Jaha det får bli dip utan chilisås idag. Vänder mig om igen för att röra ner dippåsen. - Dip påsen är borta! Jaha då la jag in den då. Kollar skafferiet ingen dippåse. Kollar kylen ingen dippåse. Kollar soppskåpet, samtliga 8 låder, fin porslinsskåpet vardagsporslinsskåpet, och även mitt brötiga skåp. INGEN DIPPÅSE. Drar fram spisen, ingen dippåse! Går igenom alla skåp en gång till flyttar nu runt saker och sorterar skåpen. FORTFARANDE INGEN DIPPÅSE! Tänker att jag måste rensa tankarna lite med en ciggarett. Går ut och rökar. Kommer på att dippåse måste fastnat i plasten under köttlådan. Går tillbax till kylskåpet. - VA VART FAN ÄR MITT KÖTT! Även det är borta. Så jag går igenom kökets alla luckor skåp och låder till och med städskåpet ytterligare fem gånger. Utan resultat. Fortsätter mitt letande på toaletten i vardagsrummet samt sovrummet. Trots att jag vet att jag aldrig lämnade köket medans jag packade upp varorna.
Nu 4 timmar senare har fortfarande inte mitt köttpaket och min dippåse kommite fram.

Så jag tror att en hustomte vid nam Efraim ungefär 4-6 äpplen hög har flyttat in och helt enkelt snott min dippåse och mitt kött och gömt det.

Tycker på riktigt att detta är obehagligt och än värre lär det väl bli när köttet börjar ruttna i Efraiems mörkaste håla.

Nä men seriöst här jag blivit galen, skitsofren eller spökar det här?



Jag och Marianne

Jag och Marianne gick han i han
på stan en dan
O tänk Marianne om det en gång blir vi som får varane.

Nä skämt och sidoJessika jag har fortfarande inte blivit gay, flata eller lesbisk. Jag försöker bara kanalisera lite vardags radtlöshet med en liten dikt.  

Men det är faktiskt så att jag har utveklat en relation med Marianne.

Tidigare har jag kännt två Marianne min mammas kusin och så du då Jessika (Ibland kan jag känna lite agg mot Håkan och Annika för att det inte blev ditt första namn, det hade varit som himla festligt.) Jag har för visso under längre tid varit bekant med den tredje Marianne men det är först nu jag tror att vi verkigen kan ha något att bygga vidare på.







Är inte detta en aldelse underbar karamell. En härlig yta av hård mint som man suger på tills man kommer ner till den kompakta chokladen. Man låter helt enkelt karamellen smälta i en synfoni av passande smaker i munnen.
Det hela började i Söndags när min mormor hade en hel påse Marianne. Jag tog en och kände att jag och Marianne på något sätt hör ihop. Jag tror inte att jag och Marianne kommer att tröttna på varandra inte heller växa i från varandra utan jag tror helt enkelt på en lång relation med möjligtvis ett uns av osunda vanor.


Kramar Katrin The Blogger


Avföring & Danssjuka

Har idag varit på stadens second hand butik vinden i jakt på ett köksbord samt nattygsbord utan någon större lycka men jag hitta den här...

Här skulle det nu vara en bild på det underbara fynd jag gjorde för endast 30 svenska riksdaler men det verkar inte funka nu, så jag får iställlet berätta.

Fyndet består av en bok vid namn "Husmodersn hemkurer och goda råd" och är publicerad 1930. Kan det blir mer spännande. Jag roffade åt mig boken och drog vidare till kassan. Det visade sig inte vara speciellt spännande men otroligt underhållande.

I  och med att jag är i kiss och bajs ålder fortfarande så föll jag givetvis för denna punkt.

Förstoppning

"Att länge gå utan avföring är ett tillstånd, som det är mycket angeläget att avhjälpa, ty genom hopandet inom kroppen av sådana ämnen, som äro stadda i förruttnelse och äro ämnade att avlägsnas, kunna alla möjliga slag av sjukdomar uppstå....."blablabla om vad man skall äta"...Vissa gymnastiska rörelser verkar gynsammt på förstoppning och tarmtröghet, tex höftfaststående framböjning och uppresning, sittande bålrulllning, nackfäststående sidböjning m.fl. Rörelserna utförs långsamt under djupa andetag i utvädrat rum...."

Gud va festligt, har aldrig tänkt att lite förstoppning kan vara så himla farligt som det framstår här. Tycker även att det är vidrigt att förruttnelsen börjar i mina tarmar brukar inte tänka på det på det sättet.
Tror jag i fortsättningen skall använda mig av ordet tarmtröghet istället för förstoppad.
Och slutligen varför skall rummet vara utvädrat?

Danssjuka

"Denna sjukdom angriper egentligen endast barn och ungdom, mest flickor. Ett barn, som angripits av de karaktäristiska ryckningarna, tages genast ut skolan för att i hemmet får stillhet och lugn. Dieten bör också gå ut på att inga retande saker givas, som stark kryddad man, alkohol etc. Den sjuke bör under svåra anfall intaga sängen. Om fysisk svaghet är orsaken bör behandling föreskrivas av läkare. Samvaro med andra barn undvikes ty de vilja gärna härma efter ryckningarna och kunna själva bli offer för sjukdomen."

Shit att man inte visste detta när man va tonåring och skoltrött. Nä mamma jag har fått en släng av danssjuka så jag måste stanna hemma idag så att jag inte smittar någon. Asså det känns ju jävligt påhittat detta, kan dett verkligen ha varit en sjukdom. Va det dåtidens DAMP? Nä detta är tydligen en sjukdom dock idag ovanlig men befintlig. Detta finns att läsa på Wikipedia.

"Den danssjuka som kan drabba människor är en skada i centrala nervsystemet som frambringar otäcka grimaser, utfall och rörelser utan ändamål eller mening. Av denna sjukdom finns två varianter: Huntingtons sjukdom som är ärftligt betingad och i vuxen ålder obotlig, och en som främst barn drabbas av, ofta förekommer denna form av danssjuka i samband med reumatisk feber.

Reumatisk feber är en sjukdom som uppstår efter vissa infektioner framför allt i svalget och efter halsfluss. Risken att halsfluss skulle resultera i danssjukan hos barn i Sverige är idag mycket liten, då man direkt sätter in antibiotika och inflammationshämmande preparat för att motverka att lederna ska svullna upp."


Hmm det verkar ju som om man allstå drabbas av danssjuka genom rematisk feber, alltså inte av att man härmat någon...?





Totalt Isolerad

God dag kära medborgare!

Trodde ni att jag hade avlidit?

Nä så farligt var det inte med mig min hälsa har varit i behåll bortsett från ett litet anfall förra veckan som varade i ett dygn. Men där emot kollapsade min data så nu har den varit på Sibas service sjukhus i en månad. Detta innebar total isolering för min del. Utan hemtelefon och internet har jag inte kunnat nått ut till den breda massan på ett för mig tillfredställandevis. Men nu skall det bli ändring på det för nu är min dator frisk igen och jag har precis beställt hemtelefoni.

Det är ju egentligen sjukt att man skall behöva sitta i telefonkö för att köpa något. 10 min säker innan den lilla försäljerskan ville svara.

Appropå isolering, så är nu mitt hem belämrat med 3 målare som håller på att förfina mitt hem. Gud skall veta att jag inte är speciellt morgon pigg tillskillnad från mina tre målande vänner. Så när dom kommer instormande klockan 07.15 på morgonen ligger jag fortfarande i min säng. Snabbt slänger jag på mig min pyjamasbyxor klistrar på ett leende och går ut och hälsar. (Vill här lägga in en kommentar om att jag inte sover naken, utan alltså i ett linne, så jag möter dem inte ändast iförd pyjamsbyxor med brösten på svaj även om du jessika säkert trodde det nu. ) Sen smiter jag snabbt in i mitt vardagsrum där nu för tillfället hela mitt möblemang står. Och där sitter jag sedan och trycker för olyckligt vis blev det just inte så mkt jobb just denna veckan när dom skulle komma. Det är en tämligen lustig känsla att ha tre främmande män i sitt hem som man inte har en relation med. Som man inte för ett samtal med. Lite fången i sitt eget hemkänsla eller snarare vardagsrum.

Kramar

RSS 2.0