En efterpubertal chock

Ja dagens lilla inlägg skall handla om den invasion finnar som just kommit till mig. Och inte fan söker dom asyl heller utan helt O-inbjudna dyker dom upp på mitt hak parti.
Hade faktiskt inte speciellt mycket finnar i min ungdom men nu kommer dom som en efterpubertal chock. Man brukar ju säga att alla goda ting e tre men så ät det inte. För mina finnar är inte goda. Men dom kommer om tre hela tiden som de tre vise männen eller pepparkaksgubbarna eller bockarna Bruse....

Fast i och för sig var inte bockarna Bruse onda eller var et han under bron, vad det en man som satt där eller vem satt under bron? De tre vise männen måste ju i alla fall varit onda och notera att dom också kom O-inbjudna, tror knappast Maria och Josef hade lite sporadisk tänkt att ha en baby shower i ett stall...Men jag menar ge Jesus guld det tyder ju bara på att ville att han skulle bli kapitalist, rökelse det är ju samma sak som att säga - Hej Jesus, ta en joint för fan. Föresten var det ju ganska respektlöst av de vise männen att svära framför Jesus i och med att han och hans pappa inte gillar det.

Föresten det är ju rent fysiskt Josef som avlat fram Jesus, vilket gör Josef till Jesus biologiska pappa men det känns lite som att Josef är Jesus styvpappa alternativ bonus far....Varför?
Sen kom ju även de tre vise männen med myrra och det är så att man, förr använde de till att balsamering och det var ju ganska taskigt i och med att Jesus faktiskt också dog och sedan balsamerades. Summa samarium de tre vise männen försökte få Jesus pengakåt, de försökte få honom börja med droger samt att de mordhota han. Jävligt taskigt och med det vill jag dra paralleller till mina tre finnar som också är allt annat än goda då de gör fysiskt ont.

Nu skall jag göra ett tappert försökt att utrota dem genom gå och dränka de tre vise männen i The tree oil....



image15

Min ben har ett eget liv

Ja då har det åter hänt och om jag känner mina ben rätt så kommer det att hända igen.
Det är nämligen så att mina ben inte alltid vill samma sak som min övriga kropp vill. De ger helt enkelt ibland bara upp eller så trasslar de in sig i varandra vilket resulterar i att jag och min överkropp faller.

Det hände i 7:an när jag skulle springa över en bergsklippa, jag snava på mig själv och fick ett minimalt sår på knät som sedan blev inflamerat vilket i sin tur ledde till 41 graders feber och pencillin.

Det hände i 8:an när vi skulle ta klassfoto. På översta raden skulle jag stå på en stol, när djävulen till fotograf inte var nöjd med min placering, skulle jag smidigt klättra föbi två personer fram till den lediga stolen, det gick bra att komma förbi männsikorna (för smidig kan jag vara) men när jag kom fram till den lediga stolen tippade den och jag föll.... Vilket var fruktansvärt i och med att jag va 13 år och hade ett stort behov av att vara cool.

Det hände i 9:an på klassresa i polen. På väg från saltgruvan till bussen kunde inte mina ben hantera gruset och jag gick ner i spagat alternativt split kan inte skilja på dem.

Det hände 2002 på en resa till kos. Efter ett tequila reace blev jag något upprörd över kremering och sa
- Jag skall inte kremeras  jag skall jordfästas. Sen föll jag. Reste mig snabbt igen, gick fem steg och välte på nytt.

Det hände någon gång vintern 2005 när jag och Fidde paratade på Precis och det låg lite glas splitter mellan golvet och min sula. Mena ben vek sig och jag satte mig rakt ner på arslet för att vila lite.

Det hände senast idag när jag snubbla till för att jag låste fast min ena fot men den andra foten.

Och dess för innan hände det i fredags på väg ner från fiddes trapp i ett fösök att smsa samtidigt....

Frågor

Varför är det första man tänker ; - Vad det någon som såg mig? 
Vet ni om man kan beställa sådan här mongo hjälmar som epeleptiker har?

Ärlighet

Kära läsare här kommer ett inlägg med mycket text men tar er gärna tid att läsa detta då det är ganska intressant.

Jag och min kära vän Pursska har den senast tiden pratat ganska mycket om ärlighet och att det inte alltid är så jävla trevligt. Vi har båda mött på människor som rättfärdigar sig själva genom att säga att de ärliga. De anser att de på något sätt, skall göra det till goda och snälla människor. FEL! Ärlighet är inte så simpelt.

Stefan Einhorn har i sin bok konsten att vara snäll skrivit följande.

" " Utrycket ärlighet vara längst " är väl känt. Det är en norm som innebär att vi i alla lägen av våra liv ska vara ärliga, mot vår omvärld och mot oss själva. Men är det så enkelt ? Eller är ärligheten en relativ norm?
Psykoanalytikern Ludvig Igra har i sin bok den Den tunna hinnan berättat om en händelse under hans tidiga barndom. När Ludvig bara var några månader gammal lämnade hans föräldrar honom under en period hos en kvinna som bodde i ett hus i det polska Tatrabergen. I byn bröt det ut ett upplopp och män sökte igeno husen på jakt efter judiska barn, som de dödade. Kvinnan bedyrade då att Ludvig var ett kristet polsk barn och lyckades till slut övertyga männen, som lämnade huset. Ludvig konstaterar att hans liv räddades - av en medmännsklig lögn.
Det här exemplet på hur godhet kan sig uttryck i en lögn. Men är det bara i farofyllda situationer som vi har rätt att ljuga? Knappast? En liten flicka kommer fram till dig, visar upp en teckning och berättar stolt att hon har ritat en katt. Själv tycker du mest att det ser ut som ett exploderande kylskåp. Säger du vad du tycker?
En god vän undrar vad tycker om hennes nya kappa, som ser ut som den kom direkt ur en skräckfilm. Berättar du det?
Du är på middag hos ett par vänner och har just lyckats trycka ner skosulan som serverats när de frågar vad du tyckte om köttet. Säger du sanningen?
Man har visat i undersökningar att genomsnittsmänniskan far med osanning många gånger varje dag. Och i en annan undersökning berättar 94 procent av de tillfrågade kvinnorna att de brukar ljuga (män ingick inte i undersökningen). Något som det ofta ljög om var den egna vikten (51 procent) medan 29 procent ljög om sin lön. Uppenbarligen är det mycket vanligt med olika former av lögner. Och tur är nog det. För ärlighet är inte förenligt med att vara snäll.
Vi har alla mött människor som med stolhet och fasthet deklarerat " Jag säger alltid som jag tycker" eller "Jag är alltid ärlig" Yttrande som dessa är varningssignaler
Om man väljer att alltid vara ärlig frånsäger man sig nämligen sitt ansvar som medmänniska. Man gör det lätt för sig själv, eftersom man har en fix norm att leva efter, medan omvärlden är helt oskyddad mot sanningssägaren. Livet är tyvärr inte så okomplicerat att man i alla lägen ska säga precis som man tycker och som det är. Ärlighet, både mot sig själv och mot andra, är ett ideal väl vart att sträva mot, men sanningssägande kan också vara ett vapen i händerna på den som inte är snäll."

De människor som Einhorn kallar sanningssägare anser jag även har en tendens att uttrycka sina åsikter lite när som helst utan att ens bli tillfrågade. Det kan te sig på följandevis.
- Du har gått upp i vikt, ser jag.
- Varför köpte du den fula mobilen?
Och med tanke på att dessa kommentarer kan komma ibland utan någon som helst förvarning kan det i längden bli jävligt jobbit att umgås med dessa människor som vi även kan kalla minus männsikor eller energiknyckare. För det är just va de är och vad de gör. Jag vill tro att människor som är så kallade sanningssäger agerar på detta sätt för att för att det är något som fattas hos dem. Dessa ganska fruktansvärda kommentare fyller för dem något konstigt behov och i brist på deras egna självkänsla uppnår det tillfredställelse på detta sätt... Vilket är synd för jag tror man får mer ut av att vara snäll mot männsikor. Klyschigt men sant, delad glädje är dubbel glädje....

Med risk för att bli något sentimental och lite töntig vill jag berätta om när två personer gjorde mig riktigt jävla super glad..
Det var i höstas när jag och ett gäng från klassen var på väg hem från skolan. Någonstans mellan Varberg och Göteborg tog Simon och Jonas ton och sjöng följande....

Katrin Svensson är jätte cool och schyst ,jätte cool och schyst, jätte cool coh schyst.

Tack! Jag ler fortfarande...

Och till er andra prova detta för det funkar ( iaf på mig)

Kram

Fy fan va pinsamt...

Det är så att vi som bor i Alingsås eller i anslutning till Alingsås får gratis tidningen Alingsås kuriren. En ganska ful tidning som informerar om saker när det har hänt men aldrig innan det händer. Någon gång kom någon "smart" person på Alingsås kurirens redaktion att - Ja vi gör en sida av och om ungdomar. En finn liten tanke som sedan förvaltades.

Och i förra veckan kom då mycket riktigt en kurir och på ungdomssidan som blivit döpt till ZEiTUNG fanns det en liten krönika av den unga flickan Josefin Lindberg. Det var så att Josefin blivit ombedd att skriva en krönika om stress vilket hon paradoxalt påstod sig inte hinna då hon hade 747 saker att göra så som historieprov, svenskredovisning samt novellskrivning.

Hon menar vidare att hon inte har tid att leva och för att belysa detta försöker hon citera Håkan Hellström och det är nu det blir riktigt jävla as jobbigt...För hon skriver följande

" Ge mig valium, bapapaa för stan är full av tanter och tragik" (Folk som inte lyssnar på Håkan borde utvisas till Nossebro)

Oj då Josefin, det blev visst lite fel här. Det skall vara ge mig ARSENIK.... När jag läste detta ville jag bara sjunka genom jordens yta för det här är ju bara så jävla pinsamt. Josefin, författaren i fråga har nu verkligen skitit i det blå skåpet hon vill så gärna framstå som cool när hon lägger fram sina åsikter men det föll ju som ett korthus. Anledningen till att pinsamheten uppstår är att hon inom parantes skriver att alla som inte lyssnar på Håkan borde utvisas till Nossebro...Kaxig! Hon har nu två gånger i sin text påvisat att hon starkt diggar Håkan, Först genom att försöka citera honom sedan genom att påstå att alla som inte tilltalas av hans musik bör straffas. ( att utvisas till Nossebro bör nog ses som ett straff)... Om hon nu e sånt fan är det då inte rimligt att begära att människan citerar rätt?

Här skulle jag då vilja säga som faktiskt också tilltalas av Håkans musik att jag kan acceptera och respektera om andra väljer en annan form av musik, det är lugnt de kan gå ostraffade. Men om man referera till Håkan fel så kanske det är dags med ett litet straff och vad passar då inte bättre i detta fall än med en liten utvisning till Nossebro där jag anser att den unga flicka Josefin skall sitta fastkedjad i en Epa-traktor (då Nossebro är Epa- traktorernas Mecka) med Eddie Meduzas runka balle på repeat.

På flykt

Aja baja Katrin här får du inte vara!!!!

Ja gott folk här sitter jag och roar mig med ett blogginlägg. Vilket jag egentligen inte alls får för jag skall egentligen ängna mig åt min lilla sammanfattnign på 3500 ord som skall vara inlämnad imorn... Imorn ja den 19 feburari 2008 dagen d då allt typ händer...Trots att jag har en filofax i äkta skin har jag totalt lyckats överplanera denna dag.

Dagen inleds 03.40 Med att köra min far till landvetter
Dagen forstsätter med att jag skall lämna in sammanfattningen från helvetet (det egenligen inte en jätte svår upg men kvällen innan inlämningsdagen tycks alla upg komma från just helvetet)
Klockan 14.00 skall jag samtala med en sjuksköterska så jag får min delgation till mitt nya jobb inom hemtjänsten
Klockan 16.00 Börjar jag jobba
Klockan 22.00 Slutar jag jobba
Klockan 22.01 Är det möjligt att jag har somnat.

Nä nu är det dags att åter gå till verkligeheten igen men jag vill passa på att säga något försent men i alla fall:


VÄLKOMMEN HEM SHENNYT!


Kram på er alla



Slit och släp som en viss man skulle säga

Ja nu e det ju tydligen dax igen...
Melodifestivalen drog igång förra Lördagen och nu i afton är det dags för etapp två....
Så plocka fram något dåligt mouserande vin, skala lite räkor och bara njut av denna kräkkavalkad av dåligt klädda människor som till musik skall rapar fram ett för mig ett konstigt potpurri av ord... Visst blir det fantasifulla refrenger ibland som Zelmerlöfs fruktansvärda cara cara mia (Vad fan e det?) Eller Anna Books Samba sambero.... Sorry va bara tvungen och kräkas lite....
Det som är så hemskt med årets festival är att sveriges största kossa är en av deltgarna....Mina damer och herrar Carola Häggqvist...När Åsa M Waldau gick ut med att hon var kristibrud blev det nog ett jävla liv hemma hos Häggqvist kan jag tänka mig....
Jag kan lixom inte ta henne på allvar, en männsika som verkligen fösöker framställa sig som så jävla god kan omöjligt vara det ,ursch lyssna bara på hennes röst när hon talar den e fan skrämmande....Men ibland lyser ondskan igenom på riktigt och hon gör små fina utalande som att böga kan botas med bön...haahhahahha
Såg föresten en bild i Hänt extra på Runars och Carolas son Amadeus som är  om möjligt är ännu mer skrämmande än Carola....

Säga vad man vill om Carola, men hon e ju ett jävla cirkusfreak ett svensk fenomen som i och försig är ganksa spännade men skrämade att studera...

Men varför, Lasse skall du ikväll sänka dig till denna nivå...?

Och varför kan det inte vara som det var förr med bara en tävling?

Nu kommer det säkert vara nån tönt som säger: Om du tycker att det så dåligt varför tittar du på det då?

Men det skall ni ha klart för er att jag skall visst titta sen ska spy galla över hela arrangemanget....Era Jävla Shlager nördar....Alla som inte tittar på melodifestivalen med en negativ och kritisk inställning utan tycker att detta är ett trevligt evenemang är jävligt töntiga... Och det är fan 100 - poäng om man köper i biljett till någon av delfinalerna eller va fan det nu heter...

Meleodifestivalen är TRAMS (känner mig så jävla frustrerad just nu och skiten har inte ens börjat)

Såg ni den talanglöse vasen förra vecka som hade en snorkråka i näsan....? Blä


(ursäkta, är lite grinig, mina toffel har gått sönder)

Jag vill lägga mig ner och gråta

I förrgår kväll hände det. Det som bara inte fick hända...
Min julklappstoffel gick sönder...Det var nämligen så att jag fick ett par toffler av tomten i julas. ( Det ända tomten egentligen gjorde va att ta upp packetet ur säcken och ge det till mig för det va jag som hittade dom och mamma som betalade dom, fan tomten har blivit lat) I a alla fall när jag väl öppnade mitt paket på julaftons afton och dessa tofflor skänkta från ovan (alternativt mamma)  med någon form av grått zebra mönster ramlade ner i mitt knä, kände jag att en livs lång kärleks relation hade börjat. Jag trodde helt seriöst att dessa skulla vara med när jag flytta hemifrån, när jag gifter mig (tydligen inte med andreas. I) när jag födder mina barn och så vidare fram till pension. Men NEJ för i förrgår gav dom upp det lilla spännet på vänstersida på vänsterfotens toffel brast vilket inneär att man inte får samma stöd.......Bhuuuhuuu



image13


Frisk toffel

image14

Sjuk toffel








Om ni har några förslag hur man kankse kan rädda toffeln så snälla lämna gärna en kommentar....



I hate ABC

ABC producerar skit programmet Extreme home makeover. Vilket jag uppriktigt hatar. Kan man spela mer på det emetionella hos den stora massan än va ABC gör...
För er som inte har sett programmet går det ut på att bygga om hus som människor i nöd äger. Ju svårare familjen har det ju gladare blir något produktionschef på ABC. Det kan vara allt från invalider till bränskade via cancer sjuka etcetra etcetra....
När ABC sedan har beslutat om vilken familj som har det mest tragiskt åker det ett team dit med front figuren Ty i spetsen och detta är verkligen en figur för jag vill fortfarande tro att ingen männsika kan vara så jävla jobbig, gapig och rent jävla enerverande.
Det som sedan händer är att alla börjar lipa pgr av styrkan som finns inom familjen...Och så fortsätter det i det som förut va en timma per hus men nu är två timmar uppdelade i två avsnitt per hus. (minsta möjliga ansträngning för mesta möjliga tvtid) När teamet inte lipar nämner dom ABC och andra sponsorer som inte är värda att nämna och sen börjar dom lipa igen för det är nämligen så att dom har fått en ny syn på livet...Det får dom ungerfär tio gånger per avsnitt.
Sen kommer familjen hem och får ser sitt nya hus som inte ens är vackert utan bara konstigt inrett. Och då börjar dom att lipa och hulka och så nämner även dom ABC....
Så för att summera programmet så gapas det och lipas och sen ängas även fem minuter åt att någon i teamet skall go lite wild and crazy och göra något tokigt som allt som oftast involverar en skatebord.

Jag hatar detta jävla programmet och ni som nu tycker att jag är hård och missunsamm kan rent utsagt ta er i dalen för ni är så jävla lurade. Detta är bara ett så jävla stort PR trick så det är fan skrämmande....Total exponering och utnyttning av männsikor som har det svårt för egen vinning....ABC skulle aldrig göra detta om dom inte tjänade multum på det själva....

Om ABC skulle ha någon form av värdighet skulle detta göras utan ett TV team...

Nu e jag Vuxen

En släkting till min mor ringde precis här. I och med att min mamma satt på toaletten (säg inte att jag har skrivit det för hon vill absolut inte hängas ut i det ofentliga rummet.) I alla fall så svarade jag och bytt några ord med min mammas kusin som vi som familj umgick ganska mycket med när jag va liten....Vi pratade lite om min utbildning och vad som händer sen när jag har tagit examen...Om mitt nya jobb i hemtjänsten och lite allmänt om väder och vind. När mamma sedan var klar med sina bestyr så övertog hon luren och det första jag hörde var:

-Ja nu e hon vuxen!

Fan va sorgligt det käns....
Jag vill inte, jag vill reca om kring på min rosa trehjuling igen och vara barn.....
Jag vill sno HB av min far....
Jag vill tjuvröka bakom blåhuset...
Jag vill tjata på mina föräldrar om att få perca min överläpp....
Jag vill leka med barbie

Isället får jag betala räkningar och orora mig för framtiden

DET VAR BÄTTRE FÖRR

Yesmannen

I veckan köpte min mamma hem handdiskmedlet Yes (det vanliga hederliga gröna). Detta sker inte så ofta för i vanliga fall brukar vi använda det nogot billigare alternativet skona med doft av orkidé.

I alla fall så fick denna flaska mig tyvärr att minnas en grej...Det va nämligen så att en väldigt god vän till mig för några år sedan va ihop med en man som vid ett tillfälle hade fått slut på både shampoo, balsam, duschtvål samt vanlig tvål samtidigt ( vad är oddsen). Till min och min väns stora fasa fick vi då reda på att han istället för att gå de 150 m till lidel, hade han tagit handdiskmedlet YES och tvålat in sig med. Så jävla äckligt... Men men, tänkte vi vad gör man inte om man är desperat det är ju bara en engång företelse. Men NEJ. Vi oroade oss för att detta skulle bli en vana ( jag menar har man en gång lyckats krossa gränsen så...) och höll god koll på vad som stod på denna mans badkarskant och det kom aldrig något shampoo, inte heller dök det upp någon duschtvål. Han använde YES i två månader ( kanske mer, men min vän gjorde slut efter två månader så det är för oss okänt hur hans duscha fortskred)

När jag tänker på detta blir jag en smula upprörd. Jag finner det helt enkelt så jävla vidrigt men jag kan inte komma på varför...Så jag har vänt mig till mina nära och kära och frågat vad dom tycker och jag får även samma svar där...Så jävla äckligt...Jag och Pursska disskutera detta och det ända vi kunde komma fram till är att det helt enkelt BARA är jävligt äcklig precis som det skulle vara äckligt att diska med shampoo.

Men snälla om ni finner att ni har en åsikt, gärna med motivering kring ämnet lämna då gärna en kommentar.

Sen vill jag även ta tillfället i akt att dementerar det jag indirket skrev om att jag trodde att varge mans dröm var att suga av sig själv. Gjorde lite resersch idag i skolan och det visade sig att tre stycken av tre tillfrågade inte ens skulle prova om möjligheten fanns.
Vad säger detta:
1, Att män är mytomaner
    eller
2, Att jag har en jävligt skev bild av hur män fungerar?

See ya

Fy fan Andreas fy fan

Det är så jävla lågt av dig att helt plötsligt gå och gifta dig med någon annan... I närmare två år har det ju varit du och jag. Men det skiter du helt jävla plötsligt i och går och gifter dig med en annan och till råga på allt gifte ni er diskret och borgligt. Jag trodde att vi kände varandra vid detta laget att det va du och ja...För det skall du ju veta att jag vid varge landskamp sen våren 2005 stöttat dig och i mina tankar har jag stått där vid din sida och hjälpt.... Och detta är tydligen tacken ett borgligt bröllop med någon helt annan...Jag trodde du visste vid detta laget att jag ville gifte mig med dig och att det inte skulle vara ett diskret borgligt brölopp utan en livlig show...Men istället går du åt motsatt håll...Jag måste bara säga att det är jävligt lågt av dig....

-Uoppp tyst med dig Andreas....
-Jag vill inte höra ett ord till från dig...
-Jag känner att jag behöver en paus från dig nu så härdanefter kommer det bara vara tio man på plan för mig....

image12


Vem fan skall jag nu stalka om jag blir ekonomisk oberoende nån gång?

När ens fördommar biter en i röven.

Ja ni som läser min blogg vet ju att jag för ett tag sen skrev att jag inte har så mkt att göra för tillfället... Det ändrade sig i samma stund som jag skrev det och utöver två inlämningar denna veckan har jag jobbat jag min första dag på mitt nya jobb igår...
Detta e då anledningen till varför jag inte bloggat på några dagar...

Det jag egentligen ville ta upp och diskutera va de danspass jag va på i Måndags på friskis och svettis som jag nu mera försöker hänga på allt som oftast.

I alla fall detta va en ett prova på pass så in i salen  kom runt 70 nyfikna personer inkluvie mig själv som undrarde om detta va något att ha.
När jag såg den lilla lilla instruktören tänkte jag men en gång att NEJ detta kan inte vara något att ha... Det va en sådan liten liten grå flicka till människa att det var omöjligt att tro att hon på något sätt kunde leva ut i någon form av dans än mindre få oss andra att svettas...
Men oj  vad fel man kan ha.  Så fort musiken startade fick den lilla flickan färg på kinderna och växte typ 20 cm . Hon såg nu ut som en vanlig männsika av det kvinnliga könet... Dom första 15 min tänkte jag oj vad fel jag hade och va kul detta var...När de stadiet passerat och vi gick in på de andra 15 minutrerna började min ro övergå till oro  för din lilla vanten till instuktör named mio som flög fram och tillbaka på golvet som ett litet löv i en storm och Jag trodde helt ärligt att hon skulle ramla  bryta sig....
Dom sista 20 min ville jag mest dö....min självbevarelse drift satte in och jag orade mig för att mitt hjärta skulle sprängas...

För att summera kan man säga att männiksor som ser gråa och trista ut kan innehålla krut och dynamit och i sjävla verket vara galna....Jag kan även konstatera att det är jävligt svårt att oma och kråma sig och försöka se sexig ut i grupp....

Tillbaka till Köping

I går va det premiär för i en annan del av köping ingen.

Jag måste bara säga att jag vekligen älskar det programmet...

Tobbes härligt kritiska inställning till allt utom kaffe och fotboll

Lindas glädje som bara smittar av sig...

Mats oerhörda lugn och omtänksamhet...

Och Mikaels små pojkstreck...

Avsnisttets kommentar kommer givetvis från Tobbe....Som gick något i stil med


Fan vilka Jävla djurjävlar de är så jävla äckliga



Ååå så underbart...

Jag har precis varit och handlat lite mat och då såg jag något så underbart...

Framför mig i kön till kassan stog det en äldre dam som hade fattat mynt systemet som nu mera finns i nästan varge affär. Jag blev nästan lite rörd när denna 75+ tant så till fullo hade annamat detta system.

Detta beror nog på att tekniken gick om mig när jag var 17 och jag har sedan dess varit tekniskt utmanad. I 5 år nu har jag stått som ett jävla retard inför varje nya tekniska apparat och system...

Jag vill att det skall ändra sig...Jag vill oxå bli en sån tant som kan nya system.... För i tre av fem fall försöker jag ge mina mynt till kassörskan som den jävla fosil jag är.

Och i går hörde jag något så underbart på Radio. Det var något repotage från en resemässa och då berättade en reseförsäljare om en tanta på 80 år som hade beställt en resa till asien av henne. Så jävla coolt.

Jag har länge haft en annan Idol vid namn Maja All... Maja All va en lite gumma från den minimala by jag egentligen kommer (tillskillnad från metropolen Alingsås) När Maja All fyllde 99 år gick hon ut på sitt födelsedagskalas och spela fotboll med sina barnbarn. Det är så jävla as grymt så kan knappt beskriva det med ord. Sen att Maja All bröt benet (eller va det lårbenshalsen) i samband med detta e en annan sak. Men att hon vågade de är fan pondus och bara så jävla grymt. Maja All blev 103 år R.I.P

Sen har vi allas våran älskade Astrid....Denna underbara tant. Tänka att i så hög ålder kunna bejaka barnet inom sig....Det är stort och vackert

image11


Ha det gött

Varför gud Varför?

Ja de inlägg som har blivit mest omdiskuterade här på min blogg handlar om mäns benägenhet att vara nakna i grupp. Nu har ytterligare en manlig kamrat till mig klivit fram och delgivit mig följande information:

"Jag gillar också att gå naken, självklart! Vi brukar ofta ha nakenlöpning på orienteringsfester, ibland med, ibland utan slips.".

Jaha så nu har det blivit en skälvklarhet....?

Känner er fira att lämna en kommentar king ämnet...

A history of Sex - Jaha?

I går va jag alltså och såg den omtalade utställningen A history of sex av Andres Serrano.

Det va en massa bilder på väldigt nakna människor....

Jag kännde mig relativt likgiltig efteråt...Nakna männsikor har man ju sett förr....

Det fanns en liten skylt där man kunde läsa konstnärens tankar bakom utställningen...Men jag orkade det inte, fann det inte tillräkligt intressant....

För att summera utställningen så var det naken, lite halv porrigt, ganska fula bilder som inte sa mig något. Lämnades av en Jaha känsla som även kan beskrivas med symbolen ?

Men här kommer i alla fall min favorit bild från utställningen. Lägger upp den här för att en liten del av mig tror att detta kan vara varge mans dröm....Annars måste jag säga att bilden är rätt ful.

image9

Jag vill även ta tillfället i akt att lägga ut en bild från en konstnär jag gillar Maria Marshall.

image10

I mina ögon e detta en vacker bild med ett värdefullt budskap.

Censur eller ?

Vad är konst ?

Jag anser att konst kan vara i princip vad som helst, det ligger i betraktarens ögon. Precis som skönhet.

För mig är inte spy, blod eller avföring konst det är äckligt. Men med tanke på min teori, så kan det vara konst för någon annan. Gällande konst tror jag att vi precis som annars måste respektera andras åsikter.

Gällande konst anser jag att man även skall se till syftet. Varför har konstären skapat just denna utställning? Vad vill han säga? Kan det möjligen vara så att han är ute efter att provosera.

Så JA sex och nakenhet kan vara konst

Varför detta inlägg?

Jo för att Alingsås konsthall nu visar utställningen A History of Sex av konstnären Andres Serrano.
I och med detta har tydligen Alingsås blivit en röd synd och snusk fylld prick på kartan och jag bara njuter när pryda kristdemokrater utallar sig om hur fruktansvärt detta är. Det e så jävla kul att se hur de sitter och vrider sig och man ser hur det rikigt dryper av frustration. HAHAHA  Men Herregud det e ju bara lite naket... Vem har inte sett det kvinnliga könsorganet? Vem har inte sett det manliga könsorganet? Okej jag kan hålla med om att en hand på en häst snopp inte är jätte vanligt men vi snackar ju definitivt inte avrunkning som vissa ville påstå.(I programmet debatt 080201) Och Nej jag tror inte att våra ungdomar kommer att ta skada av denna utställning. Samma gammla jävla undanflykter som vanligt. Varför kan de bara inte erkänna att de e dom själva som blir illa beröda av bilderna. Istället för att dra in ungdomarna som troligtvis inte har en aning om att föreställningen pågår och skulle de av nån händelse ha sett bilderna så är ju dom troligtvis blygsamma i jämförelse med vad de snabbt kan googla fram på nätet...
Det skulle vara så jävla mycket lättare att respektera deras åsikter om de talade sanning istället för att blanda in ungdomar och hurvida det är rätt att vi skattebetalare finansierar utställningar.
Fine ni gillade inte utställningen, men gå inte dit igen. Ja menar det är ju ingen som tvingar er upp för de två ev tre trappor till konsthallen i Alingsås. Och nästa gång kanske det är en utställning ni uppskattar och då kommer jag inte börja gnälla och komma på ursäkter. Inse att det är ett givande och tagande.


För att återgå till min teori där jag menar att allt kan vara konst beroende på vem så skådar den, måste jag lägga till ett undantag. Snuff kan och får inte enligt min mening bli konst.

"Snuff är en typ av film där människor påstås ha dödats framför kameran för filmens skull." (källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Snuff)

Skulle detta bli verklighet anser jag att vi inte längre diskuterar konst utan något absolut mer skrämmande...

Ha det gött



RSS 2.0