Vishet är jävligt överskattat.


Det började i lördags. Jag kände mig allmänt hängig och trött. Söndagen kom och det blev bara värre. Och i måndags var förkylningen ett faktum. Som vanligt inleds mina förkylningar allt med att min någon av mina 4 visdomständer får ett växtryck. Det kliar och ömmar kring tanden som kommer nästäppa och något som känns som en onaturlig produktion av slem. Varva detta med svettningar och orkeslöshet samt en gnutta feber så har du en vanlig förkylning för mig. Men denna gång var det annorlunda. Det bröt inte riktigt ut och allt som veckan gick fick jag bara mer ont i min lilla äckliga visdomstand. Imorse fick jag således nog och ringde folktandvården. Via dem har en försäkring "frisktandvården" så för 45 kronor i månaden får jag sedan fria tandvård när jag väl besöker dem var 18:e månad.  Men nu krisade ju lite så som sagt så ringde jag dem. Å det var så himla trevliga. Tydligen skulle man inte ha så ont som jag hade, det kunde tyda på en infektion och givetvis hade de en tid. Så 11.20 steg jag över tröskeln på folktandvården. Väl där vik jag genomgå en mindre trevlig procedur då jag faktiskt hade en infektion i äckel tanden som tydligen och är orsaken till min förkylning. Först sköljde man min tand med koksalt. Detta gjordes med en hästspruta som stacks in mellan mitt tandkött och min lilla äckliga visdomstand. Sedan doppads en pytte liten gasbinda i penicillin som sedan med hjälp av en fruktansvärt vass liten metal pinna också stoppades ner mellan tand och tandkött. Det ordinerades ett bakteriedödande munsköljningsmedel och sen var det hela över på en tid som jag uppskattar till 10 minuter. Till en kostnad av 0 kronor. Eller ja jag betalat ju 45 kronor i månaden för denna försäkring. Men när jag skaffade den så räkna jag ut att betala 45 kronor i månaden blir sammanlagt summan för en rutinundersökning. Så nu har jag med andra ord tack vare detta besök tjänat på att ha försäkring.


Så  man kan säga  att jag är jävligt less på mina visdomständer de är fullkomligt överskattade och jag funderat seriöst på ta bort dem. Och det bästa av allt är att tack vare min försäkring som kommer jag komma undan väldigt billigt.


Världens sämsta bloggare

Man kan tro att jag är världens sämsta bloggare och jag är nog inte långt därfrån. Men grejen är den att jag har bytt blogg....och sen bytt tillbax igen.

Härom veckan när jag skulle blogga gick det inte. Så jag bytte. Jag skulle skriva här att jag bytt blogg och det funka fortfarande inte. Förbannad blev jag så jag drog tillbax till min nya blogg och skrev ett nytt inlägg. Men så visade det sig att den va kass gällande hur många foton man kunde ha i ett inlägg. Så då sket jag i den nya bloggen och gick tillbax hit. 

Så jag vill nu informera om att det finns en mängd närmare bestämt 4 st inlägg med detta som e nya. Så missa nu inget.

Kramar 


För jag har tagit examen!!!


Normalt sätt brukar jag inte blogga om vad jag gör. Mina bloggar skulle bli så tråkiga då. Men nu skall ni få höra något. Jag har nämligen passerat en milstolpe i mitt liv. I torsdags hände det, jag tog examen!


Morgen inleddes klockan 04:30 då jag klev upp ur min säng och börja göra mig i ordning. Klockan sex lämnade jag mitt hem för att gå till stationen för att ta tåget. På vägen dit kom jag på tre saker jag glömt. En av dem var mina små Jägermaister shotar. Det var väl en ganska världslig sak då jag senare på kvällen skulle erfara att de verkligen inte skulle behövas. Väl på tåget övade jag några gånger på min muntliga presentation av mitt examensarbete och så vips var jag framme i Göteborg. Där mötte jag Maria, Sofie, Simon, Jonas och Henke. Simon bjöd på Champagne! Gott. Sen bara det av ner till Varberg. Väl framme var det dags för en massa presentationer. Klockan halv tre kunde vi äntligen korka upp. Katrin kände sig lite stressad så hon i princip halsade två 7 nollor. Med lite mer Champage och cider var fyllan snart ett faktum. Hultén vår handledare och mentor under dessa två år delade ut en liten ros och ett kuvert med dyrbar information. Sen diskuterade jag och Bettan forever tjugoett, Barkman coachade mig för att nå framgång. Samtidigt som detta skedde konsumerades än mer alkoholhaltiga drycker. Sen var det dags att ta oss från societetsparken till restaurangen och hör och häpna då hade de hyrt de fulaste lilla mongo tåg som skulle forsla oss dit. Mycket underhållande. Under vår lilla resa stanna vi för en pisspaus. Under denna pisspaus tog majoriteten av klassen ett kort på min röv. Och jag såg Simon gör något väldigt underligt med sin snopp. En stund senare gick det lilla mongotåget sönder och vid detta tillfälle bestämde jag och herr Elmros att vi skulle bilda en humorgrupp, då vi korade oss själva till de i klassen med bäst humor.

     

Väl framme på restaurangen såg jag Simon synda, vilket jag förövrigt förevigat med en bild. Nina korade mig sedan till Klassens fullaste och jag är nog inte sämre än att jag kan hålla med. God två skulle jag noga säga att Nina själv kom.

Nu kände jag att det var dags att lugna ner sig lite så jag konsumerade en del vatten och köpte till och med en mjölk för att jämna ut alkohol halten i kroppen. Efter att dinerat så kände jag mitt fit for fight igen så jag började hälla i mig ännu mer alkohol. Och vad passar då inte bättre än att ringa en hejdlös massa fyllesamtal. Spetz var nog dock den ända som svarade. Insåg återigen att det var dags att lugna ner mig, så beställde ytterligare in en mjölk bartendern tyckte att det var ett gott initiativ så han bjöd på den. Sen var det dags att dra vidare in till centrala Varberg. Först hängde vi en stund på beer and bar för att sedan gå vidare till Oscars. Kvällen avslutades klockan ett då vi tog taxi tillbaks till Götet. Och ungefär vid halv tre somnade jag väldigt gott på Elise soffa. Där med vill jag skicka ett extra tack till Elise för denna komfortabla sovplats. Men också ett stort tack till klassen för en underbar dag.


En klämma som krossar oss alla


I torsdags hade min mor ett samtal med min brorson som är 4 ½ år gammal. Alltså hennes barnbarn. Det diskuterade morgondag.

Min brorson sa då att det var lördag imorgon. Farmor korrigerade och sa att det egentligen var fredag fast att den var lite speciell.

Då frågade Simon som min brorson heter om det var en klämdag. Farmor svarade att det kunde man säga att det var (Nu får vi ju hoppas att hon sa det för att hon inte orkade gå in mer i diskussionen för det är egentligen ingen klämdag och jag förutsätter att min 50 - åriga mor vet detta.) Min alldels bedårande brorson frågade då sin visa farmor följande:

- En klämdag, är det någon som sätter en stor klämma över hela världen då?


Camp Susanne

När jag ligger här förkyld och kollar in reprisen av ensam mamma söker uppstår återigen irritationen som fans i höstas. Irritationsmomentet är en av mammorna närmare bestämt Susanne.
 
Min absoluta favorit mamma är Lenita det beror nog på att jag kan identifiera mig mest med henne sen väljer hon ju i slutändan rätt karl också. Sen har vi ju Veronika som egentligen är en liten flicka i en vuxen kvinnas kropp, en sann romantiker och även där kan jag finna mig själv fast dock bara en väldigt liten del. Slutligen har vi Susanne som jag anser har en sjuklig inställning till programmet. Hon väljer partner som en annan väljer bil. Penis, Check, Testosteron,Check.   
Det mest förvånansvärda är att hon verkar vilja ha stereotypen av en man och då väljer hon i slutändan Måns. Som tillsynes verkar vara så fruktansvärt bortkommen och mesig. Inte direkt något att hålla sig i när åskan går.
Metoderna för att fatta beslutet är ju ganska spektakulära. Först får de stackars pojkarna genom gå ett litet prov. Där Susanne givetvis står i centrum. Steg två är ett mindre arbetsläger där Susannes altan står i centrum. Listan kan göras hur lång som helst med aktiviteter och övningar som just precis kretsar kring Susanne.

Meningen med programmet är väl att de skall kretsa kring de ensamma mammorna då livet som ensam mamma kan te sig något häktiskt. Men Susanne är den enda av mammorna som endast pratar om vad "mannen" kan göra för henne med de andra mammorna pratar om kärlek och förhållande som ett givande och tagande.

Man får väl hoppas att Susanne egentligen har en normal inställning till ett förhållande med en man och min uppfattning är ett resultat att Tv3 vinkling. För annars kan troligtvis Måns kvala in till en av Sveriges mest hunsade män.


Så många kändisar

Tänk att vi har så många kändisar här i alingsås.

Det finns en man som ser precis ut som abba björn. Han brukar handla på Willys och i helgen när jag jobba kan jag svära på att jag såg Göran Persson. Det va i alla fall väldigt likt.

Over and out

RSS 2.0