En miljon nattsvarta malar i min mage

Fjärilarna stannade i dryga en månad, sen förvandlades dom till vidraiga skade djur. Det är inte speciellt kul. Det faktiskt suger rätt rejält.
Vet inte riktigt vad eller hur jag skall göra nu?


Efterlysning

Sökes:

Jessika Linnéa Marianne Sahl Tiderman 851207-****  för längre samtal via telefon. Vet ej om du kommer ihåg mig men vi gick i grundskolan i Sollebrunn ihop. Jag gick i B du gick i C. Vi hängde en hel del på den tiden skulle va kul att se vad du gör nu för tiden. HÖR AV DIG

Med vänliga hälsningar Katrin 23 jordsnurr.

Måste jag åka till centerumhallen?

Hej

Måste bara säga att det va bättre förr.
När jag va liten och bodde på orten gud glömde, fanns det alltid varenda dag minst tio bananlådor som man fick ta i vår lokala butik centrumhallen.
Nu när jag är stor och skall flytta finns det inga absolut inte en enda jävla bananlåda. Är det så att i dagens jävla skit borgliga samhälle har butikerna gått ihop och uteslutit bananlådan för att vi skall köpa svindyra flyttkartonger?
Nu skall jag inte romantisera sollebrunn och centrumhallen för är det så att det i alingsås i dags läget inte finns några bananlådor så har det väl under en längre tid inte funnits några jävla bananlådor i sollebrunns centrumhallen.
Nu kanske ni tycker att jag skall ha lite tålamod. Men då skall jag tala om för er att jag har små rekat efter bananlådor i nästan en månad nu och idag gjorde jag en rejäl räd och fin kammade alingsås samtliga matbutiker (kollade till och med hemköp och lidel utan resultat). Min sista anhalt var ica supermarket och där fanns en bananlåda som tillråga på allt var fuktig. Men vad göra? Nu står min enda bananlåda på tork och om gud är god så ser han till att mitt bohag får plats i min bananlåda. Hahaha tror inte ens gud den allsmäktige skulle klara av att komprimera mina pinaler till att få plats i EN bananlåda.

Har ni några tips på vart man kan få tag på bananlådor eller liknande så kan ni ju höra av er.

Kram Kram

Jag flyttar

Nu efter 23 år och några månader är det äntligen dax att flytta hemifrån. Bortsett från några halvdana försök tillsammans med barkman och bullen skall jag nu stå på mina egna ben för första gången. Vilket skall bli najs. Jag har ju i och för sig vetat detta i över en månad men alla vet väl vid detta laget att jag är världens sämsta bloggare och sen har jag faktiskt haft lite annat att tänka på.... :)

Nu är det bara ca 23 dagar kvar och jag har lite ångest över hur jag skall strukurera skiten dvs flytten.....Nu hinner jag inte skriva mer för nu skall jag hugga mat...dvs hacka sallad


RSS 2.0