Znark!


Hej!

Idag har jag jobbar från 7 till 4. I och med att det var ett tag sedan jag jobbade har jag sedan jag kom hem varit helt urlakad på energi.

Och vad vill man då inte hellre än att slapp framför TV:n? Men nej, då har SVT, TV3 och TV4 gått ihop i någon form av pakt mot mig som person. Där de vägrar att lägga in program av värde på torsdagar. Det ända som sänds idag är kanal fems vänner. Men och andra sidan sänder de det fruktansvärda danska programmet "unga mödrar" som borde förbjudas. Jag har länge tänkt att detta inte har varit ett program för mig. Men igår tänkte jag ge det en chans. Jag pallade max 3 minuter. Sen höll jag på att spy. Att se överviktiga, rökande och ovårdade blivande mammor som så fullständigt saknar en normal verklighetsbild var rent utsagt motbjudande.


Hade en lite stund jätte mkt jag skulle ta upp men nu har jag glömt allt så det får bli ett kort inlägg i dag.


Kram Kutt

Äckel Peckel festivalen

Japp då va det över mongolid festivalen.  Nu kan man slappna av något så när i ca ett halv år innan skiten börjar igen.Det är väl ingen som kan ha undgått att skiten nåde sin kulm i lördags då det va de grande final. Som tur va jobbade jag så jag missade typ första 40 minuterna och kom in när france skulle sjunga sitt bidrag ( nr 19) som förövrig är en sång som jag anser skulle ha vunnit den e grym och hör egentligen inte hemme i mongolidfestivalen. Egentligen tycker jag inte om att kalla det för mongolidfestivalen då jag anser att det är ett hån mot alla mongolider.

I alla fall så vann ju då Ryssland vilket aboslut inte gör mig något då jag finner ett nöje i att  vi inte vinner. Sen skall jag i ärlighetens namn säga att jag kom inte ihåg va dom sjöng. Det är helt svart. Varför? Jo för det va en liten ryss som hade hyrts in som skulle åka skridskor runt de två andra ryssarna varav en spela fiol och en sjöng. Varför??????? Sånt här gör ju så jävla ont det smärta och strämar och jag mår illa. Hade man fråga Filip och Fredrik hade säkert de sett någon form av humor i detta men här gör det bara ont då deras avsikter va helt och fult seriösa. Och jag kan inte bara sitta här och tänka att folk runt om i Europa tyckte att detta var ett smart drag av Ryssland. - Oh såg ni ESC gud va duktig han va den där skridskåkaren som åket om kring på en plastbit och gjorde piruetter.

Jag har istället utvecklat en annan teori om varför just Ryssland vann. Jag hoppas och tror att det var så att folk runt i europa satt och grunade på den lille skridskoprinsessans frisyr. Vad är det som hänt upp på hans huvud? Vem har skapat detta konstverk som verkar komma direkt från 80-talet ? Det är inte en hockyfrisör och det är ingen pottfriss vad är det? Därför ringde folk som tokiga in och röstade på just Ryssland för att varge gång de utdelades en 12 poängare till just skridskoprinsessan kunna ta sig en till titt på den absolut makalösa lilla frisyr han bar. Låter det som en rimlig förklaring? Om så inte är fallet utan att folk faktiskt tyckte att Rysslands så totalt överarbetade bidrag var bra med skiridskodrottningen i centrum så är det ju heller inte konstigt att det finns ond bråd död, svält och krig här i världen. 

En anna sak som är jävligt rolig med ESC är att det fans ett par svenskar som skrivit en låt, skickat in till de svenska utagningarna blivit ratad av Björkman & CO men accepteras av Lativa, vunnit Lativias uttagningar och sedan bräcker Perelli i ESC. UNDERBART. Kan vi inte se detta som ett tecken och lägga ner skiten.


Ikväll blir det underhållningen av klass då jag live för första gången skall se Sveriges landslag  ta sig an Slovenien på Ullevi. Läääängar

Over and Out


En jättebra dag

Today har varit mer eller mindre underbar!


Dagen inleds med ett mail från min handledare där det står att den inrikting jag valt gällande mitt exjobb funkar. Phu slipper gräma mig över det....Så jävla skönt.

Sen va ja på lägenhetsvisning. En två på 61 kvm för en rimlig slant. Lägenheten var i alla fall tip top så jag hoppas verkligen att jag får den.

Sen på kvällen ringde min far och fråga om jag ville hänga med på fotbolls match den 26/5 Sverige mot Slovenien. O my god jag skall äntligen och förhoppnings vis få se min blivande äkta hälft live in action. Ja bara längtar....

Är det någon som har lust att påminna mig om att jag måste låna en kikare av min bror?

Cyanora

Mina 3 min av ren och skär FAME

Har idag strögat omkring i min bil till diverse affärer runt om i alingsås. Bland annat hittade jag 6 latte glas och 6 små glas skålar på vinden för den underbara summan av 42 :-

När jag gled omkring i min bil lyssnade jag samtidigt på Krister i P3. Dagens ämne kretsade kring Tyskland och det efterlyste i samband med detta upplevelser som hade med Tyskland att göra. Dame tänkte jag som jätte gärna vill vara med i radio, jag har ju fan inte varit i Tyskland. Men efter en stund tänkade kom jag på att för exakt 7 år sedan och fjorton timmar sen uppehålla jag mig faktiskt i en buss på väg i genom tyskland för att slutligen hamna i Polen. Under resan genom Tyskland stannade vi vid en butik som låg efter vägen och där köpte jag helt själv och lagligt mitt första paket cigaretter.För en relativt nybliven sextonåring va detta en stor grej och jag kände en oerhörde glädje över mitt inköp men framför allt VUXEN. Med tankte på hur extremt mediakåt jag är slängde jag mig på telefon och hör och häpna de gillade min story så jag fick vara med. Under samtalet kom jag och Morgan fram till att Tyskland bär ansvaret för att jag nu är rökare så jag håller dem fullt ansvariga för min last.

Funderar lite på att stämma Tyskland förhoppningsvis kan jag då bli ekonomisk oberoende och äntligen börja stalka Andreas Isaksson.

(Vill här bara inflika för dem som är rädda för Isaks välbefinnande att jag både e blyg och rädd för aktoriteter som poliser vilket betyde att min stalkning inte kommer innehålla några perversa närmande utan att jag itsället på avstånd kommer bevakande Isak med kikare, kanske föra en loggbok över vad han gör eventullt ta några bilder. Jag har även funderat  på att i scen sätta en krock alá Nothing Hill där jag helt enkelt kommer att spilla lite apelsin jucie över Isak. Fast egentligen vore det ju bättre om han spiller något över mig, eller vad tror ni?)

Sen vill jag även utbringa ett stort Tack till Jessika som efter min radio debutt lugnade ner mig något då jag var väldigt nervös. Jessika påstod även att det inte låter riktigt som jag utan att jag i mitt nevrotiska tillstång slänger mig med en Göteborgska. Om ni missade min radiodebut men ändå vill lyssna kan ni göra detta på sr.se/p3

Många kramar Kutt

The Man

Kennet päronsaft har fått mardrömmar.....


Man som räds hundbajs

God morgon kära medborgare.

I dag är det vår igen-. Tevligt!

I går kväll såg jag något väldigt lustigt.
Det var ett relativt ungt  par, en kvinna och en man som va ute och gick med två hundar. Det hadde varsin hund att ansvara för. Helt plötsligt sätter mannens hund i gång att baja mitt på en av Alingsås gator. Mannen blir då först förvånmad och sen helt hysterisk och slänger kopplet till kvinna, går sedan en bit bort och stirrar stint upp i en träd. Kvinnan väntar tålmodigt på att hunden skall bli klar med sina behov och plockar sedan upp hundbajset i en svart liten påse. Paret går sedan vidare, mannen e dock något lite avvaktande så kvinnan får ansvara för bägge hundarna.


Låt ponera att dettas va deras första dejt. I så fall gick den nog inte så bra. Mannen var ju uppenbart skit rädd för hundbajset. Och då måste man ju ställa vissa följd frågor

Vad har mannen för relation till sitt eget bajs?
Om paret skaffade barn ihop hur skulle de då sluta när mannen inser att man även får ta hand om spädbarns skit? Och stackars kvinna när mannen kommer att lasta över allt ansvar på henne.

jag hoppas för kvinnans skull att detta bara var en liten dejt baland många andra och att hon inser problematiken om hon skulle gå vidare med just denna mannen......


Jävla diktafon helvete

God kväll kära medborgare!

Dagen har spenderats runt om i landets västra del på jakt efter en diktafon som behövs vid intervjuerna för mitt examensarbete. Jag begav mig ut 10.30 betade av Elgiganten, MX och Audio video här i stan. Utan några större framgångar. Ja om man bortser från den härliga lilla apparat som erbjöds av den trevliga mannen på MX. Problematiken kring denna diktafon var priset på den något saftiga summan av 1990 svenska kronor.

Phu tänkte jag och satte mig i bilen för att ta mig fram till borås på den något slingriga och kräk framkallande väg. Väl framme sökte jag först på onoff, Elgiganten och ÖB utan reslutat. Drog vidare till Net on Net och kom fram efter ett antal felaktiga svängar.  Väl på NetonNet uppstod disskutionen om hurvida jag verkligen jag skall ha en diktafon eller inte kanske bara en adapter som fångar upp ljudet från telefonsamtalet (skall göra telefonintervjuer). Vilken bra idé tänkte jag och fråga om man kunde koppla den till datan istället för diktafonen. Men nej!  Tillbaka till diktafon jakt igen. Den billigaste Net on Net kunde erbjuda låg på 599 svenska riksdaler, fattig som en kyrkråtta drog jag vidare till Siba istället för att kolla va de hade att erbjuda. Men när jag skulle kliva in där ramlade jag över Teknik Magasinet. Hoppar in i denna trevliga affär (hade jag varit man hade jag viljat jobba där) och hör och häpna de kan erbjuda mig en liten manik som man kopplar på telefonen till datan och spela in samtalet för bara 149 kronor.  TAGET ropade jag högt och begav mig hem med min ny apparat . Väl hemma provade jag den lilla grejen och tur va väl det för den sög...Bara massa brus. Med mid tidspressade schema tänkte jag att det e lika bra att få det avklarat. Denna gång styrde jag kosan mot Trollhättan. Stannade på både Järnia och Bjärke video utan lycka.

Här kommer ett litet sido spår.
När jag passerat Sollebrunn och Parkliden ser jag en man komma springande i vägkanten.  Det var min stora kärlek. Love el Grande. Mannen som i många år va mannen med stort M. Jag kände att det högg till lite i hjärtat och för några minuter var jag den där hopplöst förälskade och trånande tonåringen och fan va kul det va att vara kär. Nu varade det ju bara i några minuter ca 20 ( sen va jag framme i thn och ställde in hjärnan på diktafon igen.) men det va såååå trevligt.

Ja väl framme i thn lämnade jag tillbax min lilla manik på Teknik Magasinet. Sen gick jag till Siba och lyckades tillslut köpa en diktafon.
Väl hemma sög den med och idag har jag spänderat 6 timmar och 45 min på att hitta en diktafon. Slutsats mobil telefonen funkar bäst.

Men jag blev lite kär i alla fall.........

Tant kutt på knatte disco

Goddagens!

Va ute en sväng i går och bestämmde mig för att i sann calle schulman anda fylleblogga. Men när jag kom hem vägde jag datan mot den mycket mer varma och inbjudande sängen och gissa vem som vann....

Ja vad skall man säga om gårdagen då. Trevlig förfest med nya männsikor.
Men själva utgången va väl inte direkt idealisk. Det var 18 på hotet och jag som ibland ser mig som en ganska ung själ tänkte inte så mycket på det förens vi var där och den vidriga entrén på 120:- var laggd. Då började jag räkna efter och insåg att folk som hade tillåtelse att komma in kunda vara 5 år yngre än mig. Och då har jag inte ränknat med alla som florerade där inne med falskleg.

Jag hade ändå hört att det skulle var ganska blandade åldrar, men icke. Vi va där ganska tidigt och som en flock välde de hormonstinta tonåringar som knappt fått könsår in.

För att kanalisera den ångest jag får vid sådana här sammanhang valde jag att dansa extra cp. (Här skall tilläggas att dagens tonåringar inte har någon humor, dom titta på mig som om jag va dum ihuvudet. Men det e väl så när man är tonåring och hormonerna rusar. Då måste man gnida sig fram på dansgolvet för att istället kanalisera kåthet) 
Sagt och gjort jag börja dansa extra cp men mit i ett språng knäckte det till och nu ligger jag här med ett vänster knä svullet som en handboll. Svårigheter med att böja knät samt stödja på vänster ben finns oxå vilket gör att jag haltar fram som den kärring jag är.....




Jag tänker även i detta inlägg gör en lite vädjan.
I den digitaliserade värld vi nu lever i skall de hela jävla tiden tas en massa jävla bilder som sedan florerar runt på Internet. Jag förbjuder här med människor att lägga upp bilder på mig  på facebook och kommer med strösta säkerhet ha ett horn i sidan till dem som gör det, så vitt inte bilden har blivit godkänd av mig först. Samma sak gäller bloggar. Men gällande facebook är jag nitisk.
Jag må vara både omordern och jävligt tråkig men detta är min åsikt och jag hoppas att den respekteras.

RSS 2.0