Jag måste ringa Carina

Jag var inte nåt jätte fan av dansbandstoppen (hette det en så?). SVT's höst underhållning. Med tanke på korsordslösande och tupplurar så måste jag ju fan dra gränsen nån stans annars sitter jag snart här med kateter och rullator. Men i alla fall nu skördar jag frukten av denna lilla följetång. Vinnarna Larz Kristerz (observera z:na det e ju bara så bra mitt namn stavas nu Katrin Zvensson) har släppt en låt som heter Carina alternativt Jag måste ringa Carina. Det är i alla fall innebörden av låten. Först e dom några polare som åker till san trope där ligger det ett casino breve sen måste herrn helt mitt upp i allt ringa Carina ja han får inte glömma det. Kan det blir bättre?

Det är ju ändå helt jävla underbart så simpelt, så tafatt, så fruktansvärt underbart....



By the way vem vill inte borra in sin näsa i mannen länst ner till vänster härligt håriga bringa

over and out

na na na naa na na na naa... ERA JÄVLA IDIOTER

Med tandvärk, vår deprisson och en smula bitterhet i bagaget känns det alltid lite extra götte och avregaera sig genom att måla ut en viss skara som idioter.

Ja det är ju inte någon nyhet längre att våran kära kronprinsessa har gått och stadgat sig på riktigt och nästa år stundar bröllop med Daniel Westling, Ockelbo sonen och nybliven hertig av Väster Götland. I sann kärring anda glädjer detta mig jag tycker det skall bli roligt och lite spännade. Men det finns dem som tycker annorlunda. Det finns dem som menar på att de inte vill bekosta Vickans och Dannes 10 miljoner kronors bröllop.

Och det är just er som jag idag skall måla ut som ena jävla idoter. Jag menar är det inte lite sent på tänkt att börja gorma om detta nu efter förlovningen. Det skulle ni ju gjort i samma stund som Vickan snodde tronen av sin lille bror Calle Phille 1979. Eller har ni framtills nu stilla antagit att det skulle bli ett borgligt bröllop med kläder från myrorna, pappa Knugen kanske håller i kameran för att sedan handa ge SVT ett dammigt gammalt VHS band så att det kan visa den romantiska tillställningen för allmänheten. I bakgrund på den svajiga bröllops inspelningen med uber kass bild kvalité kan man höra Pekka Haino kommentera den kommande bröllops middagens meny. Som smakas som följer Förrätt: Toast skagen på skogaholmslimpa, eldorado majonäs och torra burk räkor som konserverats till i oegenkänlighet toppat med frystorkad dill. Varmrätt: Bullens varmkov med bröd. Efterätt: Torr skockerkaka med smak av ägg. Till måltiden serveras Herrljunga Cider och ICA's egna cola alternativt Fruktsoda för den som föredrar det.

Om detta är just va ni tänk så måste jag ju bara säga att ni mer en lovligt korkade. För varför skulle kungahuset dra ner på kostnaderna när deras förstfödda och framtida regent skall gifta sig. Ja menar vi har ändå redan stått för kostnaderna när det gäller dop, konfirmationer skolgång etc etc... Så varför börja gnälla nu? Jo för det är just med va typiske svenksen gör den bittra svenska avundsjukan hugger tag i kroppen och därefter kommer enfalden.

Detta om något skall väl supportas speciellt om Tv4 nyheterna har rätt när det räknat ut att vi kommer tjäna 2 MILJARDER på denna kärlekens högtid i form av ökad turism och stigande försäljning. Men det kanske e lite svårt för er stans pucko att ta in, ni är väl för upptagna med att gnälla och se till eran egen missär. Men med enkel mattematik borde vem som helst kunna räkna ut för att vinna något måste man satsa något. Men känner ni fortfanade att ni vill i fråga sätta bröllop så glöm det för i så fall får ni ju ifråga sätta hela monarkin och dess vara eller icke vara.


Jag tycker i alla fall att Vickan och Danne är värda varenda öre.


Tack och adjö

Menigen med livet och den ständiga jakten


Vad är meningen med livet? Inte fan är det att lurka omkring i hemtjänsten med bittra kärringar. Så vad är då meningen med livet? Jag har alltid tänkt att om man vore två så har man kommit en bra bit på vägen. Och då kommer vi till den ständiga jakten. I alla fall är det så för mig jag jagar medan andra blir jagade. Visst fan är det orättvist och det är väl lite så det skall vara. Meningen med livet är väl till en viss del att det skall vara så orättvist som möjligt. Men har man då  flåsat omkring i närmare 24 år och sprungit bena av sig i jakten på den rätte så är man nu en smula trött. Man behöver en avbytar bänk en en syrgastank och lite lugn och ro. Men främst behöver man bli jagad en liten stund, bara lite i alla fall. Men även om jag efterlyser att bli jagad så får det ju ske med någon form av hyfs och fason... Inte av feeder911 som skriver följande i ett mail på spraydate


Hej! Jag tänder på tjejer som du med ett par kilo "för mycket" runt midjan. Jag skulle hemskt gärna vilja snacka med dig över MSN om det går för sig (och du använder det). Hoppas att du uppskattar att det finns killar där ute som inte kräver att du ser ut som en fotomodell, smal som en pinne, och som accepterar dig som du är, och att du inte tror att jag driver med dig eller så. För det gör jag inte. Tjocka personer går ju faktiskt runt med bevis på att de kan njuta av livet. ;-)

Lägg till [email protected] om du vill (jag är bara 23 och vill inte smiska dig trots det namnet). Skulle helst inte vilja snacka över Spray Date.
  


Feeder har kontaktat mig förr då ville han att jag skulle smiska honom och sen skulle han mata mig. Feeder har fått mig att seriöst överväga att förgått ta och placera mina löparskor på hyllan lägga mig ner och dö en smula. För att sedan uppstå börja spara pengar och sedan insiminera mig vid 35 med någon främlings spermier. För är det inte bara så jävla orättvist att när jag väl blir lite jagad så är det av en brutalt ärke mongo som troligtvis är så perverterad att han inte vet riktigt vad han skall göra av sig själv.


RSS 2.0