I en fel fri värld...

I en fel fri värld finns inte öroninflammation. Jag förstår inte varför jag vid 23 års ålder skall få denna barnsjukdom. Så jävla segt.

Klockan är nu 14:50 och folk börjar väl sakta men säkert göra sig i ordning för att fira in det nya året med glitter och champange. (sen finns det ju tydligen dem som skall börja så absurt tidigt som 14:00 och i själva verket är väldigt sena) .

Personligen skall jag nu ta min rulle med hushålls papper och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv och mitt varande öra.

Så nästa gång jag bloggar är det 2009

Jag lyser med min frånvaro

God kväll alla underbar människor

Har sitter jag och lurar, gömmer mig i mitt sov rum för det står en onskefull och hemskt tråkig spann med tillhörande mopp klar att brukas och väntar på mig. HAR INGEN LUST!

Satt och fundera på varför inte min blogg blir känd?! Men så såg jag blondin bellas tv dagbok här om dan. Ett fenomen som jag fram tills nu har lyckats undgå. Missförstå mig rätt jag har ju givetvis hörtalas om blondin bella i ett bra tag (det har väl alla som inte sitter i en madrasserad cell och vaggar gjort) men jag har inte frivilligt sök upp hennes blogg förens nu när jag såg tv versionen av den.

Och jag säger bara HJÄLP!

Min spontana tanke var att Linda Rosing har parat sig med sig själv och spytt fram denna lilla människa. Resultat = inavel.

....asså det är ju lite äckligt och gå på gymmet för man vet ju inte vem som har stått vid maskinen innan, det kan ju faktiskt vara en gammal äcklig gubbe som stått där och svettats fast om det varit en snygg kille så gör det ju inget.....

Lite så resonerade Lilla bella när hon gick på gymmet. Och jag orkar inte ens kommenter skiten

Jag har hört att Linda Rosing och Blondin Bellas bloggar är de mest besökta eller nått i den stilen....Och där har vi svaret på min lilla fråga jag e helt enkelt inte tillräckligt blåst...

Sen kan det ju ligga något i det där med att jag bloggar en gång i månaden

over end out

RSS 2.0