Jag och sextio taggarna

Hejsan!

This goes out to Jennifer Agardh. Fröken Agardh och jag gick ihop I Sollebrunns skola vi hade en hel del gemensamt då det begav sig för en sådär 10 år sedan. Men framför allt delade vi den sanna passionen för Backstreet Boys. Jag skulle gifta mig med Nick Carter och Jennifer skulle gifta sig med AJ. Jag var en liten smula avundsjuk på Jennifer för hon hade mkt mer planscher än vad jag hade… Men men der där är i alla fall för min del gammalt och jätte förträngt, lyssnade på BSB här om dagen och undrar om man så här i efterhand kan skylla på tillfällig sinnesförvirrning. Shit the same nu e det i alla fall så att Jennifer har kallat min blogg för fenomenal. Vilket gjorde mig en smula rörd men framför allt oerhört glad. Så tack Jennifer!  Detta gav mig ny lusta att jag blogga en skvätt (usch varför va jag tvungen att skriva skvätt, det låter ju jätte äckligt).

Dagens blogg skall handla om mitt nya tidsfördriv. Träning. Missförstå mig inte nu detta skall inte bli någon flåshurtig blogg där jag skryter om hur många sit-ups jag gör och lägger ut spänniga bilder på mig själv. Jag har nämligen joinat Alingsås gymnastik förening. Världens mest opretentiösa ställe för tränings aktiviteter. Stället är för det första gömt in i mellan massa industrilokaler och företag. Så man behöver karta och kompass för att hitta. För det andra är det extremt billigt och för det tredje är jag absolut yngst.

Det är med andra ord jag och 50-60 taggarna som skuttar omkring och gör akrobatiska övningar till relativ kass musik och det är skit kul.

I går var det första medelgympa passet för hösten för min del och när jag kom in i lokalen och såg alla 60-taggare tänkte Kutt med glädje att nu skall vi glänsa. Varför jag tänkte det har jag ingen aning om i och med att jag vet att jag är extremt otränad. Och givetvis blev det ju inte så. Di gamle må va gamla men ack så hurtiga. E glad att jag lyckades ta mig igenom passat med äran i behåll utan att svimma eller kräka ner en nybliven pensionär.  Men 2 saker jag fick glänsa lite i var höft lyft (om det nu kallas så). Varför? Fidde Ladde skulle troligtvis förklara det med att jag är framåtstjärtad. Vilket betyder att jag knäar lite och går framåt med framstjärten.

Den andra delen jag fick glänsa i är att jag gjorde samtliga rörelser jävligt snyggt i jämförelse med alla stel opererade gamlingar. Det må var hurtiga och röra sig mindre flåsfritt än mig men jag gjorde det i alla fall SNYGGT!

 

Kramar


RSS 2.0