I'm a live

Goder afton båd herre och fru

Jag har ju varit inne i en rejäl blogg svacka på ungefär tre månader.  Så här kommer en uppdatering av mitt liv.
 
Maj månad gick i dejtingens tecken det ena puckot avlöste det andra. Krampaktiga små gossar som beydare sin kärlek till mig på fem röda. Och Svendom som alltid bett till Gud att för en gångs skull vara den som dumpar istället för att bli dumpad fick nu erfara detta. Och hon kände att det både va lätt och svårt. Ibland gick det bra och ibland gick det inte bra. Det gick bra när Kutt inte brydde sig ett jävla piss men när Kutt brydde sig lite då blev det helt plötsligt en lång och seg proses med tändagnisel och ögontårar.

Sen när det va klart insåg katrin att hon faktiskt börja närma sig 30 med stormsteg och fick panik i några veckor. Hon har fortfarande lite panik.

Efter det hade det blivit juni och hon drog iväg till Lovely London där kom hon ifrån sessan det första hon gjorde och sen när resan höll på att ta slut så sprang hon rakt in Jack Black som fuckade henne gently i alla fall i hennes drömmar.

I övrigt har livet för Katrin mest kretsat kring hennes nya vänner Bella och Edward dom har ju haft fet lite jobbig så där den senaste tiden med tanke på att han e vampyr och sånt...Men nu verkar det ha löst sig ganska bra deras dotter växer och må bra och dom trivs ju bra i sin lilla stuga så allt är frid och fröjd där.

I helgen söp hon till det två kvällar i rad och insåg att hon i va någon ungdom längre....phu inget mer rötjut för kuttran...


Over and out med löfte om förbättring




Något som kan vara Jack Blacks bil


Kommentarer
Postat av: emma

skönt att du lever =) Och att du hade det bra långt borta i helgen, trots äckligt rödtjut ;-)

2009-07-08 @ 13:56:57
URL: http://wft.blogg.se/
Postat av: Jessika

Denna uppdateringen har jag väntat länge på. Men jag ville haft mer dejtingdetaljer! ;-)

2009-07-09 @ 10:07:45
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0